Maze отваря с обновена визия и суперформация


Maze отваря с обновена визия и суперформация

4787

В Maze слизаш, за да се издигнеш.

Влизаш под кожата на града, на няколко метра под ул. "Христо Белчев" 1, и усещаш пулса му. Ъндърграунд по местоположение и по убеждения, Maze е сред утвърдените алтернативни места в София. Не просто място за събития, a средище, което събира най-креативната част от софийското общество.

Новата страница от историята на мястото ще започне с концерт на Maze All Stars. Всеки от музикантите е добре познат на българската публика и на посетителите на клуба – както с проектите, с които свири, така и като самостоятелен талант. Миленита, Миро Морски, Ерол, Васил Вутев, Весо и Християн ще вземат на сцената по едно парче на групата си, за да отпразнуваме новото начало с любима българска музика, анонсираха организаторите.
 
"Започваме новия сезон с подобрен интериор и озвучаване, за да осигурим повече комфорт за публиката и артистите" - споделя Тим Гюбел. Белгиецът, известен у нас като "мениджърът на Оратница", се включва в управлението на Maze с мисията да обогати концепцията на клуба като сцена за любими български и чуждестранни изпълнители.
 
Според Никола Груев (Kottarashky), диригент на музикалната програма: "Maze e непринудено алтернативно място, което дава шанс да се правят открития на нови изпълнители. Не робува на "работещи" схеми и точно това го прави място, което винаги може да те изненада".

Приятните изненади започват с Maze All Stars на 30 септември, веднага, щом свърши ремонтът.

Партито във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/290181924688563/

Повече информация - на:

https://www.facebook.com/mazesofia/?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички