Мери с юбилеен концерт в Бургас


Мери с юбилеен концерт в Бургас

1021

Мария Мутафчиева ще отбележи своя личен юбилей и своите 30 години на професионалната музикална сцена и в родния Бургас.

След изключително успешния спектакъл в напълно разпродадената зала "България" навръх рождения ѝ ден, Мери ще представи концерта "Продължавай да мечтаеш" в залата на Културен дом НХК, Бургас, от 20.00 ч. на 12 октомври (четвъртък). На сцената до нея ще бъдат момчетата от Мери Бойс Бенд, класически и рок музиканти, актьори и много приятели.

Тя споделя: "С Дома на НХК са свързани едни от най-хубавите ми години в родния Бургас, затова много се вълнувам, че именно на неговата сцена ще отбележа своя юбилей и 30 години професионална творческа дейност! Едва на 5 започнах уроци по класически балет, а година по-късно - по пиано и солфеж. И така години наред, няколко дни в седмицата - чак до дълбините на тийнейджърството, когато засвирих в групата на Математическата гимназия, а и след това доста от концертите и фестивалите, на които се изявявахме, бяха пак там –в залата на Дома на НХК. После бяхме група на Ваня Костова, засвирихме по клубове в София, създадохме Мери Бойс Бенд, първите си авторски композиции… Записахме толкова песни и албуми, изнесохме толкова концерти... Животът ми е музика! В концерт-спектакъла "Продължавай да мечтаеш" ще бъда в компанията на верни приятели. Очаквам срещата ни на 12 октомври, Бургас!"

Билети има онлайн:
в Grabo: https://grabo.bg/burgas/iubileen-kontzert-0n9ku4h

и в Ticketstation: https://ticketstation.bg/bg/e14188-maria-mutafchieva-jubilee-concert-burgas

Билети се продават и в партньорската каса на Ticketstation - магазин "На тъмно". Адресът в Бургас е: бул. "Алеко Богориди" 16 (в безистена под радио Power FM), тел: 0877 917 257

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на община Бургас.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички