Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи

Месец на Elvis Presley по bTV Cinema


Месец на Elvis Presley по bTV Cinema

4646

Януари ще бъде месецът на Елвис Пресли (Elvis Presley) по bTV Cinema.

Първият канал с ексклузивни филми и сериали ще предложи на зрителите си шест премиерни за bTV Cinema филма с участието на Краля на рока през уикендите.

На 8 януари, рождената дата на митичния изпълнител, от 20.00 ч. начало на филмовия маратон с "момчето на цяла Америка" ще постави класиката "Затворнически рок" (Jailhouse Rock). Винс (в ролята Елвис Пресли) излежава едногодишна присъда за непредумишлено убийство. Докато е там, неговият съкилийник, бивш кънтри вокалист, го препоръчва в музикално-записния бизнес. Еверет решава да стане певец след като излежи присъдата си. Но той бързо се разочарова от този бизнес. С помощта на свои приятели решава да основе своя фирма за записи, а и скоро става звезда в нощните локали.

Приключенската екшън комедия "Това се случи на Световното изложение" (It Happened Аt Тhe World’s Fair) ще бъде излъчен от 20.00 ч. в събота, 14 януари. След проблеми с властта и подтикнати от нуждата за средства, Майк (в ролята Елвис Пресли) и Дани тръгват на автостоп към световния панаир в Сиатъл. Докато Дани се опитва да с печели пари с игра на покер, Майк се грижи за малко момиче, Сю Лин, чийто баща е изчезнал. Като един възхищаващ се на нежния пол мъж, той намира време да ухажва младата медицинска сестра - Даян.

Третият уикенд на bTV Cinema ще събере цялото семейство с мюзикъла "Да живее Лас Вегас" (Viva Las Vegas). Кралят в ролята на Лъки Джаксън пристига с колата си почти на буксир за първото "Гранд При" на Лас Вегас. Той получава лесно пари за нова кола, когато красивата собственичката на плувния басейн взема нещата в свои ръце. След внезапен обрат на ситуацията изглежда, че Лъки ще загуби и състезанието, и момичето, когато на сцената се появява съперникът му Елмо Манчини, състезател и флиртаджия. Вероятно единствено пеенето ще помогне на Лъки.

На 21 януари от 20.00 часа зрителите ще се забавляват с романтичната комедия "Щастливо момиче". Ръсти Уелс (в ролята Елвис Пресли) и групата му са готови да напуснат Чикаго и да тръгнат на годишното си пътуване за пролетната ваканция до Форт Лодърдейл, когато чикагският гангстер Големия Франк удължава престоя им в неговия клуб. Дъщерята на Големия Франк решава да отиде в Лодърдейл с приятелите си за пролетната ваканция, така че той възлага на Ръсти и музикантите му да се грижат за нея и да се уверят, че тя няма да си навлече неприятности. Докато се опитва да изпълнява задачата, Ръсти трябва да се бори  и с общителната Дейна, която няма никакъв толеранс към мъже, които я "връзват" на срещи или я карат да чака.

Мюзикълът "Малко живот, малко любов" ще бъде излъчен в неделя, 22 януари. След като се запознава с Бърнис Грег Нолън (Елвис Пресли) губи както работата, така и апартамента си. Бърнис успява да му намери нов апартамент, но той е толкова скъп, че му се налага да работи на две места, за да го плаща. Нолан не успява да съчетава двата ангажимента и това води до редица комични ситуации.

Последният филм за Елвис през януари по bTV Cinema – "Елвис на турне", ще бъде показан в неделя, 29 януари. Той е ремастрирана от Мартин Скорсезе версия на документалната лента Elvis Оn Tour от 1972.

Това е последният филм на певеца преди да умре през 1977.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички