Михаела Филева и групата ѝ на живо в Sofia Live Club


Михаела Филева и групата ѝ на живо в Sofia Live Club

3642

Михаела Филева ще представи новата си концертна програма в Sofia Live Club на 11 октомври.

Младата звезда ще забие на живо заедно с  Филип Александров (пиано), Борислав Бояджиев (барабани), Васил Крумов (китара) и Евден Димитров (бас).

Михаела, музикантите и продуцентите ѝ от "Монте Мюзик" работят върху разнообразни версии на нейните песни и любимите ѝ кавъри. Комбинация от живите инструменти, мекият и чувствен глас на певицата и талантът ѝ за импровизацияе гаранция за силно музикално шоу в съботната вечер.

За още по-ударното изпълнение по време на концерта ще допринесе и специалният гост на вечерта – Били Хлапето, с когото Филева има два успешни дуета и многократни сценични изпълнения заедно.

Михаела Филева - една от най-популярните и търсени изпълнителки в България, придоби популярност с хитовете "Опасно близки“, "Когато ти трябвам", "Дай знак пак", "Приливи и отливи", "Има ли начин" и "В реда на нещата".  Най-новата ѝ песен  е "Едно наум". В момента изпълнителката работи върху дебютния си албум.

Концертната програма на Михаела Филева с лайв бандата ѝ ще бъде представена на сцената в Sofia Live Club, след като дебютира на "Аполония" 2014.

Билети могат да се закупят на място, като цената е 10 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички