Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares

Михаил Белчев пее шансони в студиото на bTV


Михаил Белчев пее шансони в студиото на bTV

4970

Певецът и поет Михаил Белчев ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто "Търси се…" по bTV от 11 часа утре, събота, 21 май.

"Не остарявай любов", "Булевардът" и "Младостта си отива" са само малка част от златните му хитове, любими на поколения българи. Какъв е вътрешният му свят, какво място заема музиката в живота му сега и кои са драматичните обрати в него, ще разкажат най-близките до изпълнителя хора.

Сред тях са Катя и Здравко от дует Ритон, които ще разкрият, че романтиката съществува не само в неговите песни, но и в целия му живот. "Нашите семейства са изключително близки. Имали сме много трудни моменти, в които взаимно сме си помагали", споделят Катя и Здравко. Те ще разкажат, че най-голямата радост в живота на Мишо е неговият син Константин. Белчев пък ще сподели, че раждането на сина му е най-незабравимият миг в живота му.

Водещите Меги и Нели (с него на снимката) ще го срещнат и с неговия наследник – Константин, който вече владее китарата почти до съвършенство. "Искам да приличам на него по всичко. Това, което най-много ми харесва, е, че мога да му споделя всичко и се разбираме прекрасно", казва Косьо. Мишо ще признае, че единственото, за което съжалява е, че понякога е по-строг със сина си. "Аз съм на 65 години. Не се знае колко време ми остава да сме заедно с Косьо. Затова често съжалявам, когато му се карам, а той е едно страхотно момче, страхотен китарист и с нищо не ме е разочаровал досега", развълнувано ще признае поетът.

Той ще има и вълнуваща среща със своята съпруга – Кристина Белчева, с която са неразделни вече 30 години. "Запознахме се през 83-а, а сякаш беше вчера. Той е изключително романтичен. Тъгата при него е едно постоянно състояние, а това, за което го съветвам, е да бъде по-толерантен към хората", разказва Криси.

Белчев ще се срещне и с още една любима своя приятелка сред колегите – певицата Богдана Карадочева. Тя ще го провокира да изпее една от незабравимите му песни – "Не остарявай любов". Арменско ашуре като специален подарък Мишо ще получи от семейството на Хайгашот Агасян.

Белчев ще представи по уникален начин френски шансони за зрителите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички