Милиарди върху Лейди Гага от Интернет


Милиарди върху Лейди Гага от Интернет

5889

Лейди Гага (Lady Gaga) отбеляза рекорд по гледаемост в Интернет оня ден.

Тя е първият изпълнител в историята на музиката въобще, който може да се похвали с над 1 милиард отваряния на видеата си, при това участвайки само с 3 клипа.

Визията към парчето ѝ "Pocker Face" бе наблюдавано от 374 606 128 хиляди мераклии, "Just Dance" - от  360 020 327 , а съспенсът на "Bad Romance" - 272 941 674 пъти в YouTube.

Статистиката сюрпризира скандалната изпълнителка няколко дни след рождения ѝ ден на 28 март, когато нюйоркчанката отбеляза 24 в Австралия на поредната спирка по презентацията от втория си диск "Тhe Fame Monster". "Все така ще провокирам в идните поне 30 години", изцепи се изпълнителката от страницата си в Туитър, откъдето отправи сърдечни благодарности на феновете. Те я възтрогнали до сълзи, а пък тя ги прикани да вдигнат чаши в нейна чест.

"Почитателите са кръвта, бълбукаща в моите вени", доверява Гага, признавайки, че се е наквасила до козирката в австралийско заведение ден по-късно.

Дали е окрилена от мъж до себе си? "Ми не! Не се оглеждам изобщо - имам достатъчно други музи", признава изпълнителката, чието истинско име е Стефани Джърманота. Тя се очертава като най-успешния продукт на маркетинга след Майкъл Джексън (Michael Jackson) и Мадона (Madonna) в шоубизнеса.

Мечтаният от феновете дует е този между Лейди Гага и Елвис Пресли (Elvis Presley), показва допитване в портала Match.com.

За разлика от МадонаГага има доста повече шансове за пробив в киното, колкото и скептични относно нейния талант да са мнозина.

Междувременно стана ясно, че разпасаната блондинка е поканена лично от Куентин Тарантино да участва в третата част на хитовата поредица "Убий Бил" като наемен килър.

"Любовта ме движи във всички посоки", отбелязва Гага.

"Когато става въпрос за нея, нямам никакви ограничения. Разглеждам я обаче отделно от секса. Предпочитам мъжете, тъй като разполагат с нещо, което аз нямам, но което много ценя", коментира вокалистката отколешния въпрос е ли бисексуална, или не.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички