Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Mirizma на Дъб-с-теб ароматизира София


Mirizma на Дъб-с-теб ароматизира София

4521

Столичният парти център "4 км" бе домакин на разнообразна музикална програма, подготвена от промоутърския екип на Mirizma, този уикенд.

На сцената бяха представени съвместни диджейски сетове, изпълнения на живо и акустични импровизации. Гост на вечерта бе популярният британски диджей Solitude, който е родом от Кройдън, мястото, смятано за отправна точка на дъбстеп вълната. Той бе първият чуждестранен гост, който представи мелодична, емоционално ангажирана селекция, реализирана в прецизен микс с класическо дъбстеп настроение.

Акцент в програмата бе участието на Митко Бакърджиев (сакс), който акомпанира с изпълнение на живо динамичния сет на артистите от Mirizma - ЕХо и F0rtunah. Участие взе един от пионерите на родната транс сцена - Климент (Kliment), който представи своето дъбстеп амплоа в изключителен авторски лайв проект, съвместно с човека глас Nambient. Силна бе и авторската продукция на дуото Disco Nutter (Mirizma) b2b Roka (Bonkerz).

В лишеното от цигарен дим пространство на клуба се носеше приятен аромат на масала чай и екзотични подправки. Допълнителната звукова система от ClearSound допринасяше за комфорта на всички посетители в целия периметър на двете по-малки зали. Както винаги, партито бе излъчено онлайн през H.M.S.U. радио за всички, които не могат да присъстват.

Mirizma е музикално формирование с акцент в експерименталния денсхол звук. В рамките на Летния фестивал на открито (2006), екипът на Mirizma де факто представя за пръв път на родна земя световната вълна от дъбстеп, а през 2008 става домакин и на първия международен гост (Alien Pimp, Румъния).

В собствени проекти и в съвместни изяви с H.M.S.U. са реализирани участия на светила от световната дъбстеп сцена, в това число  Mary Ann Hobbs от BBC Radio 1 (2008), MRK1 от Virus Syndicate (2009), Форин Бегърс (Foreign Beggars) (2009), Bunzer0 (2009), Sukh Knight (2010), Джазстепа (JazzSteppa) (2010) и много други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички