Много за малките по случай Деня на детето


Много за малките по случай Деня на детето

4359

Двама от новите музикални идоли – Боби (на снимката) и Филип от сериала "Революция Z" по bTV ще поздравят лично радио N-Jоy по случай 7-ия рожден ден на медията навръх 1 юни.

Актьорите Иван Тишев и Иван Иванов ще дадат автографи на феновете си по време на празника, който ще се проведе тази събота между 12.00 и 18.00 часа в Bulgaria Mall.

Организаторите гарантират страхотна музика, танци, вълшебници, приказни герои, стотици награди и истинско забавление за всички гости.

Любимките от музикалното шоу "Гласът на България" – Вася Попова от отбора на Миро, и Нина Илиева от тима на Вики Терзийска ще зарадват гостите със специални изпълнения. На сцената ще се качат и малките звезди с ярък талант от детска вокална група Смехоранчетата.

Вълнуващ приказен бал с танци ще се случи на сцената на събитието. Децата и гостите на празника ще се учат да танцуват латино, народни танци, джаз балет и зумба с помощта на професионални треньори. Преди да опитат сами основните стъпки и за да получат голяма доза вдъхновение, присъствщите ще станат свидетели на атрактивните професионални изпълнения на танцьорите.

Радио FM+ пък организира пищен детски празник с дирижабъл, Рафи и много награди. Изявата, наречена "Празник на детските усмивки" по случай Международния ден на детето, ще се състои в Приключенски парк "Коколандия", Борисовата градина, от 11.00 ч.

Събитието обещава невиждани забавления както за малчуганите, така и за цялото семейство. Най-голямата изненада ще е уникалният, специално изработен дирижабъл. С помощта на всички присъстващи, той ще бъде пуснат в небето и ще радва столичани в продължение на цял месец.

Пеещите изненади за децата ще са любимите им музикални звезди - Рафи, Сани Алекса и Теодор Койчинов. Водещите Ива Дойчинова и Калина Стефанова пък са подготвили атрактивни игри с награди и обещават, че никой няма да си тръгне с празни ръце. Традиционната благотворителната томбола, която радиото организира всяка година, и този път ще набира средства за благородна кауза.

На място ще бъдат представени и всички рисунки от националния детски конкурс на тема "Пести водата!" и "Изхвърляй разделно", който е съвместната инициатива на Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM, Министерството на околната среда и водите и оперативна програма "Околна среда" 2007-2013.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички