Момиче-птица посреща Пол ван Дайк в Зимния дворец на 18 април


Момиче-птица посреща Пол ван Дайк в Зимния дворец на 18 април

5371

Неповторима атмосфера в черно и бяло, с различни цветни акценти, очаква всички фенове на Пол ван Дайк (Paul Van Dyk), които ще посрещнат идола си в София.

Както MySound.bg вече съобщи, Пол ван Дайк ще се изяви в Зимния дворец на спорта навръх Великден.
 
Подготовката за партито тече с пълна сила. В момента се изработват и специални костюми. Няколко артисти ще ги демонстрират по необичаен начин по време на самото събитие, а акцент сред тях определено е костюм на "момиче-птица", обшит със стотици истински пера.

Екип от декоратор и дизайнер е ходил чак в САЩ, за да избере най-подходящите материали за одеждите, и най-вече да закупи хиляди оригинални пера, довериха организаторите от "Жокер Медиа".

От Турция пък са осигурени стотици цветни камъни, които да отразяват хилядите светлини в нощта на шоуто. Сериозната подготовка за гостуването на именития гост, както и самият факт, че диджей от подобна класа ще пуска у нас, са гаранция за доброто настроение на всеки, който смята да посети Зимния дворец на Великден.
 
Гуру в транс музиката, Пол ван Дайк не определя и ограничава себе си само в това направление. Казва, че саундът му е комбинация от различни стилове в електронната музика, а кога комбинацията е успешна, разбира от реакцията на самите фенове.

Освен с перфектната си работа, немският диджей и продуцент е известен и с дългите си сетове.  

Шестчасовата му изява в клуб "Gatecrasher" през 2007 е класирана на второ място в листата за най-добра денс вечер в историята въобще.

"Reflections" (2004) е номиниран за "Грами" в категорията “най-добър денс/електронен албум” през 2005. Пол е обявявяван два пъти за диджей No 1 в света (2005 и 2006).

Заради албума "Cream" в края на 2008 той е отличен и с цели три от престижните "Trance Awards" - за най-добър диджей, продуцент и лейбъл - собствената му звукозаписна компания "Vandit Records".

Билети за партито могат да бъдат закупени от Билетен център, НДК, в мрежата на "Tickesteram.bg" и "Eventim.bg".

Цената им е 45 лв., а в деня на събитието ще се продават по 55 лв.

Купонът започва точно в 22.30 ч.

В Зимния дворец няма да бъдат допускани лица под 18 години. Всеки, закупил билет, трябва да носи и личната си карта, припомнят от "Жокер Медиа".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички