Мустафа иска деца от медсестрата Маги


Мустафа иска деца от медсестрата Маги

5747

Мустафа направи сензационно разкритие в шоуто "Мюзик Айдъл", като призна любовта към приятелката си – медицинската сестра Маги и дори обяви, че обмисля да предложи брак на блондинката и заедно да създадат свое отроче.

Днес в студиото на „Тази сутрин” станаха ясни участниците в предаването,  които отиват на елиминации.

Отново любимецът на много фенове - македонецът Александар Тарабунов - е в групата на борещите се да останат в шоуто. Александра, Русина, Преслава и Димитър също ще търсят симпатиите на зрителите. Още тази вечер обаче двама от тях ще бъдат спасени от елиминациите в сряда. Тази седмица глътка въздух ще си поемат македонският финалист Боян и Маги Джанаварова.    

Въпреки че на вчерашния голям латино концерт единствените айдъли, които пяха на испански, бяха именно Александар и Русина, адмирирани от журито поради допълнителната сложност на текстовете, те отново попаднаха сред застрашените от елиминации.

Във форума на сайта на предаването www.musicidol.btv.bg феновте на певците активно взимат участие в темите „Кой пя най-зле на латино концерта” и „Кои участници искате да се спасят тази вечер”, като в тази тема самите потребители са създали допълнително и онлайн вот. Александра и Русина имат най-малко поддръжници.  

Дуетът на Русина и Александар, които изпяха песента на самите Рики Е Повери "Mamma Maria", трогна гостите от легендарната италианска група, които се включиха в изпълнението на младите таланти.

В сряда вечер на елиминациите в шоуто специален гост ще бъде победителят от "Dancing Stars" - Орлин Павлов, който ще изпълни две парчета. В нарочно видео от посещението на айдълите в Охрид зрителите ще видят обожанието, с което феновете посрещат талантите, ще научат интересни исторически факти, а също така и посещението на участниците в "Св.Наум".

Вчера в Сити център "София" на специалния караоке корнър над 500 фена на Соня Мембреньо и Ели Раданова (на снимката) взеха автограф от тях, като си направиха и снимки за спомен.

Днес от 16.00 ч. е ред на Маги и Боян да зарадват почитателите си.

Най-интересното от "Караоке айдъл" може да се види на www.musicidol.btv.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички