Музика, танци и кухня от Куба


Музика, танци и кухня от Куба

5110

Шестото издание от поредицата SALSAlon, представяща корените и автентичния дух на афро-латиноамериканска култура, ще се състои в столичния клуб Funky Kitchen от 21 часа довечера.

Събитието е организирано от Global Vision Circle със съдействието на посолството на Куба в България.

Вход - 5 лв.

Част от партито ще бъдат както танците, така и снимки и видео материали от емблематичния остров; ще можем да опитаме и типична кубинска храна от меню, приготвено специално за случая от Орландо Пелегрин Ортега - готвач на кубинското посолство в София, не скриха организаторите. Специален гост ще бъде посланичката на Куба у нас - госпожа Тересита Капоте Камачо, смятаща България за втора родина. 

И тъй като САЛСАлон-ите целят да обогатяват представата ни за културите от Латинска Америка, един час преди партито от 20 часа, започва урокът по тимба, новата салса на Куба. Той ще бъде воден от известния кубински танцьор Раул Торес, анонсираха латино динозаврите Salsa Doctors DJ Circle.

Разпуснете му края, запалете свободния дух в себе си и се настройте на честотите на Хавана, Куба, където купонът не спира, въпреки обстоятелствата. Сега му е времето и да опресните своя испански, защото САЛСАЛОНът ще ви срещне и с кубинската общност в България, приканиха от екипа на Global Vision Circle.  

Начало на урока по тимба с Раул Торес – от 20.00. срещу цена от 6 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички