Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Музикална петорка в Черешката на тортата


Музикална петорка в Черешката на тортата

5656

Екзотика и традиционализъм, разходка до Родопите и изненада от Перник – всички те ще бъдат обединени под общия знаменател на музиката и ще допринесат за изключително впечатляваща седмица в "Черешката на тортата" (14-18 май).

На масата ще седне истинска музикална петорка – ЛиЛана, Явор Захариев от Гравити Ко. (Gravity Co), Васил Петров, Маргарита Хранова и Наско от Б.Т.Р.
 
Седмицата ще открие ЛиЛана (на снимката с Васко Петров), която ще посрещне гостите си с меню, приготвено единствено от "национални" продукти като сьомга, авокадо и маскарпоне. Ястията й ще се получат доста сполучливо и всички ще останат доволни с изключение на един. Дали заради изненадата, или заради храната, Явор ще даде оценка само с една ръка.

Как обаче ще се справи самият той с домакинството, ще стане ясно във вторник, когато в кухнята ще влезе именно вокалистът на Гравити Ко. Певецът ще покаже какво е научил в готварския техникум и ще шашне компанията с пиле с боровинки, уелингтън и специален десерт. За финал, от гостите ще станат страшни скици.

Истинско чудо ще се случи в сряда, когато Васил Петров ще смени имиджа и ще отведе зрителите в Родопите. Той ще приготви само национални ястия и ще вдигне летвата доста високо. Черешката на тортата обаче ще бъде изненадата му – най-българската певица Валя Балканска. Всички ще останат доволни, ще преядат и дори ще си поплачат.

Маргарита Хранова ще влезе в кухнята в четвъртък. Зрителите ще разберат с какви гозби е отгледала своите мъже – съпруг, двама сина и внуци, а гостите ще се почувстват наистина като у дома си. Накрая изненадата ще остави в захлас не само тях, но и съседите.

Финал на седмицата ще постави Наско от Б.Т.Р. Именно той ще бъде причината за първи път "Черешката на тортата" да присъства на снимачната площадка на новия клип на групата. Фронтменът ще се справи завидно добре в кухнята, комбинирайки аспержи, заек и специална изненада от Перник.

"Черешката на тортата" е в ефира на "Нова телевизия" всеки делничен ден от 20.00 ч.   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички