Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Музиканти от три поколения в ефира на bTV по празниците


Музиканти от три поколения в ефира на bTV по празниците

3900

Зрителите на bTV ще станат свидетели на третия концерт от "България търси талант", който ще бъде излъчен на 5 май, понеделник.

Десет нови участника ще премерят сили за място на финала и за наградата от 60 000 лв. Небезизвестният пицар Радостин Кирилов отново ще завърти тестото във въздуха, но кулминацията в изпълнението му засега остава загадка. В понеделник на сцената ще излязат 10-годишната Мария Теохарова, формацията  Marching Band и "златната" четворка – Десислава, Миропка, Маринела и Николета.

По традиция в празничната програма на bTV по Гергьовден ще намерят място и някои от най-големите музикални събития от изминалата година. Юбилейният концерт на рок легендите от Сигнал ще бъде излъчен на 1 май от 12.30 часа. На 5 май отново от 12.30 часа зрителите ще имат възможност да се насладят на ангелския глас на Крисия от "Шоуто на Слави" (на снимката) на концерта й в Разград.  

В празничните издания на "Тази събота" и "Тази неделя" водещият Антон Хекимян ще покаже как изглежда сутринта на Мария Статулова и как вижда бъдещето на "Левски" баскетболният треньор Тити Папазов навръх 100-годишнината на спортния клуб. В студиото ще бъде и актрисата от "Фамилията" и жури в "България търси талант" Ваня Цветкова. Хекимян ще се срещне и с Шоколадовите момчета, които са сред фаворитите за спечелване на титлата "Талант на България".

Веднага след това Петя Дикова ще разговаря с двама от най-лъчезарните и желани мъже в българския шоубизнес – Калин Вельов и Калин Врачански в новото издание на предаването Cool…T. В неделя, 4 май, от 11.00 часа специален гост в "Търси се…" ще бъде певицата Милена Славова. Меги и Нели ще я срещнат и с бащата на детето й Тони, който, освен историята на тяхната любов, ще сподели и какво е Милена в живота му. Самата певица ще признае, че това е най-дългата връзка в нейния живот, но тя протича и доста бурно.

В съботното издание на "Наистина любов" Миро ще направи зрителите съпричастни към нови три любовни истории. Дали всички ще имат щастлив край, ще стане ясно на 3 май от 18.00 часа.

За празничното издание на "Нека говорят" са поканени световният шампион по бокс за младежи Благой Найденов. В студиото на Жени Марчева и Мишо Дюзев ще гостуват още Антоний Аргиров, Есил Дюран и Мариус Куркински.

В рубриката "Пожелахте да говори" събеседник е популярният български писател Георги Господинов.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички