Мюзикълът "Бодигард" ще препълни зала 1 на НДК на 11 ноември


Мюзикълът "Бодигард" ще препълни зала 1 на НДК на 11 ноември

1677

Дни преди представянето на мюзикъла "Бодигард" на софийска сцена (11 ноември, зала 1, НДК), билетите са почти изчерпани, а публиката е развълнувана да види мащабната продукция на Държавната опера Варна с режисьор Борис Панкин.

Сценарият на хитовата творба се придържа към този на касовия филм от 1992 година, като разликите са незначителни. Голяма наслада за зрителите в НДК ще е саундтракът на спектакъла, който включва седемнайсет от топхитовете на Уитни Хюстън. Музикален директор и диригент е Страцимир Павлов, хореограф - Анастасия Неделчева, художник на костюмите - Първолета Чавдарова, художник-сценограф - Денис Иванов и художник на осветлението - Лалю Христов. Преводът на "Бодиград" е на Борис Панкин и Таня Доганова.

В ролята на Рейчъл Марон е талантливата Манал Ел Фейтури, автентична мюзикъл актриса, възпитаничка на школата на "Уест Енд". Нейната прилика с Уитни Хюстън, която играе Рейчъл във филмовата версия на "Бодигард", е впечатляваща. В образа на бодигарда, оригинално изпълнен от Кевин Костнър, ще се превъплъти Орлин Горанов. Третата главна роля е за Нора Караиванова, която изгражда перфектно драматичния образ на сестрата на Рейчъл Марон - Ники Марон.

Спектакълът е изключително динамичен и цветен. В него са вплетени мултимедийни решения, допълнително въздействащи и подсилващи драматизма му. Те са дело на Борис Панкин и Кристиян Попов. Още пищност и красота внасят над 250-те костюма, изработени за българската версия на мюзикъла.

На 11 ноември зала 1 на НДК ще е препълнена. Последна възможност за покупка на билети все още съществува. Ограничени количества все още са налични в мрежата на Eventim и Билетен център – НДК, информират организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички