MySound.bg награждава 10 от вас


MySound.bg награждава 10 от вас

3225

MySound.bg награждава 10 от участвалите в съвместната промоция с "Виталити Мюзик" и CD-компилациите "Pure Love Pour Homme" и "Pure Love Pour Femme".

Отговорът на въпроса, на коя момчешка група Гари Барлоу е член, е Тейк Дет. Бари Барлоу е включен в компилацията с хита си "Forever Love".

Имената на спечелилите са определени сред позналите правилно чрез компютърно генерирана томбола.

Компилацията "Pure Love Pour Homme" от "Виталити Мюзик" получават: В. Георгиев, А. Иванов, Г. Иванов и П. Каменов от София, както и Мехмед от Кърджали.

Компилацията "Pure Love Pour Femme" от "Виталити Мюзик" печелят: Т. Георгиева, В. Захариева, А. Михова - трите от София, Н. Шишкова от Пловдив и Н. Кипрова от Оряхово.

Наградените от София могат да вземат своя подарък в музикален магазин "S.M.F. Music Hunter" на ул. "Уилям Гладстон" 30А, а останалите - по пощата като препоръчана пратка. Подробностите за получаването ще бъдат описани в официален мейл от екипа ни.

Благодарим на всички и пожелаваме късмет на участниците в новата игра-промоция за албума на Хедър Смол "Close To A Miracle" (виж горе вдясно Промоции).

Допълнителна информация за промотираните албуми можете да откриете в секцията ни Албуми.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички