Надсвирват се с китари цяла нощ в Разлог


Надсвирват се с китари цяла нощ в Разлог

3592

Жители на Разлог и техните гости ще "късат" струните на своите инструменти по време на нощта на китарите на 25 август.

Събитието събира китаристи от цялата страна в планинския курорт, за да изсвирят парчета на Айрън Mейдън (Iron Maiden), Deep Purple, Rainbow, Scorpions, Pink Floyd. От китарите на професионалисти и любители ще звучат и най-добрите български песни.

"Всеки може да се включи в "Нощ на китарите". Тези, които могат да свирят на китара, трябва само да я носят със себе си, останалите трябва да носят позитивното си настроение. Независимо дали професионалист или любител, ще дадем възможност на всеки да изсвири любимите си парчета пред публика. Нощта на китарите в Разлог ще започне с емблематичната песен на Джими Хендрикс (Jimi Hendrix) "Hey Joe", ще прозвучат парчета на Metallica, българската музика също не сме я забравили. "Нощ на китарите" ще бъде неповторимо събитие. Началото е в 19 часа и 19 минути в градския парк", коментира Иван Гюров, организатор на събитието.

Точното място на китариадата лесно ще бъде открито от всеки - факли и лагерен огън ще водят до импровизираната сцена. Летящи огнени фенери ще полетят към звездите при безветровито време.

Зад музикалната проява са младежите от сдружение "Разум", които винаги организират "свежи" и различни събития.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички