Над 60 артисти от Стара Загора в афиша на "Джаз в цялата страна"
Новозеландецът Дилейни Дейвидсън с извънреден концерт в София и още изненади от "Аларма Пънк Джаз"
Музиканти и певци от ансамбъл Тракия ще открият за Eivør
Atmosphere, DJ Shadow, Dub FX, Kovacs, Selah Sue и Bulgarian Cartrader пристигат за Sofia Live Festival 2024
Даниел Верстапен пресъздаде българската народна песен "Рада" с гласа на Нина Николина
Кольо Гилъна на 60! Празнува с концерт и автобиографията "Извън Контрол"
Криминалната метъл бригада Brujeria атакува "Маймунарника". Summer Massacre Svinshtina ще представи и нашите Piranha и Goliath
Фестивалът на Цацата се завръща в Кранево. Специални гости: Boney M Experience
Thе Smile - супергрупата на Том Йорк, с нов албум на концерта в София
Скандинавската музикална кралица Eivor събира в пловдивския античен театър фенове от всички балкански държави
Head Crusher (Megadeth Bulgarian Fan Club) кани на предконцертно парти и официално откриване на фен клуба. Suicidal Angels откриват за МегаДейв и ко.
Меги Димчева представя пред публика "Чудесата в нас"

Неделя и Атанас вдигнаха шампионската купа в Dancing Stars по bTV


Неделя и Атанас вдигнаха шампионската купа в Dancing Stars по bTV

1140

Неврологът д-р Неделя Щонова и партньорът ѝ Атанас прегърнаха купата на финала на най-атрактивния и оспорван сезон на Dancing Stars по bTV.

След спектакъл на световно ниво и жестока конкуренция двамата спечелиха танцовото шоу и получиха титлата "Крал и кралица на дансинга". Във вълнуващата нощ за победата се бориха още три феноменални двойки - поп певицата Dara и Джими, тв водещата и усмихнато лице на прогнозата за времето Натали Трифонова и Димитър, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор. Четирите красиви и талантливи жени отидоха на зрелищния и оспорван дамски финал, за да се преборят с грация и финес за трофея в магнетичното танцово шоу. Заедно с техните партньори на паркета те стигнаха под върха с огромна дисциплина и желязна воля, преминаха през емоционални бури и се сблъскаха с неподозирани трудности, както признаха самите те в Dancing Stars Extra. В първите седмици от шоуто Dara не можела да отпусне контрола и напълно да се довери на танцовата си половинка. Отношенията между Натали Трифонова и нейния партньора също преминали през огъня. Д-р Щонова е участникът с едни от най-сериозните контузии, а Ивет не е очаквала, че ще стигне толкова напред в шоуто.

"Участието ми в Dancing Stars е един от най-красивите подаръци на съдбата. След този телевизионен формат за мен невъзможното е нищо. Помнете, че героят живее във всеки от нас", каза д-р Щонова на финала. "Не съм имал по-достойна партньорка на дансинга",  просълзи се Атанас. А по-късно допълни: "В "Денсинг Старс" за мен бе преживяване, в което с д-р Неделя Щонова сътворявахме изкуство, насочено към зрителите. Имахме и щастливи моменти, и болки, и страдания, но най-важното е, че успяхме да докоснем телевизионната аудитория по специален начин". Само за три месеца двамата извървяха дълъг път, осеян с трудности, превърнаха се в царете на шеметните поддръжки и изпълниха най-важната си мисия - вдъхновиха хората да бъдат физически активни и да се грижат за здравето си. С неизчерпаемата си енергия Неделя и Атанас отвоюваха и най-ценното - любовта и вота на зрителите.

В зрелищния сезон на Dancing Stars участваха 16 звезди и най-големите професионалисти на дансинга, които се грижеха всяка хореография да бъде съвършена, да носи неповторима емоция и да разказва красива история. Седмица след седмица паркетът гореше, а твърдите характери в двойките се сблъскваха и шлифоваха. Състезателите демонстрираха изумителна воля, когато бяха на предела на силите си, а стъпките им бяха анализирани, критикувани и аплодирани от харизматичното жури в лицето на Франциска Йорданова, Томаш Папкала, Галена Великова и Илиана Раева.  

Претендентите за бляскавия трофей преживяха възходи и падения, безкрайни репетиции и тежки контузии, но и чистата проба щастие и огромно удовлетворение. На последната права перфектните хватове се отпуснаха и се превърнаха в приятелски прегръдки. Всички - и участниците, и зрителите, станаха част от магическа реалност.

"България имаше нужда от танц, красота и светлина", каза Илиана Раева

Снимка:  Цецо Мирчев 

 

 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички