Нели Фуртадо заряза английския


Нели Фуртадо заряза английския

4406

Нели Фуртадо (Nelly Furtado) реши да запише новия си албум на испански, след като не успя да напише достатъчно емоционални текстове за него на английски.

Канадската певица дълго се бори с английския, но накрая предпочете за предстоящия си албум „Mi Plan” испанския, който тя знае от 14-годишна.

„След като 10 години записвах на английски, в един момент изведнъж се сблъсках със стена. Почувствах, че това е моментът да сбъдна една своя мечта”, каза по този повод Нели Фуртадо.

Нели, чиито родители са португалци, призна, че с много по-голямо удоволствие пише на испански или на родния си португалски.

„Винаги съм обожавала да пея на испански или португалски, които са латински езици. Мога да се изразявам по-добре на латински езици, така че песните станаха по-лични и по-интимни”, радва се певицата за последните си записи.

Испанският албум на Нели ФуртадоMi Plan” трябва да излезе на 9 септември, но това май не е финалът на езиковите й предизвикателства. Певицата обеща, че следващият й албум пък ще е изцяло на португалски. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички