Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Нети триумфира в първия епизод на Като две капки вода


Нети триумфира в първия епизод на Като две капки вода

4938

Нети като Лайза Минели е първият победител във втория сезон на "Като две капки вода" по Нова.

Както MySound.bg писа, шоуто стартира на 10 март.

Безупречното изпълнение Антоанета Добрева на "Cabaret" ѝ отреди първото място, а наградата си от 1 000 лв. тя дари на децата от дома на отец Иван.

Много емоционално, артистично и вълнуващо за зрителите и участниците премина първият епизод, в Павел Владимиров се изяви като Дичо, Къци - като Васил Найденов, Мая Бежанска като Тони Димитрова, НевеДжеси Джей, Иво ТаневТом Джоунс, Стефания Колева Шакира. Секссимволът на българския театър – Деян Донков, разтопи женските сърца с изпълнението си на Краля на рока Елвис Пресли – "Love Me Tender". Той дари с целувка 16 дами в залата и безапелационно се превърна в техен любимец.

Журито също бе завладяно от емоцията. Зрителите видяха трансформациите на Маги като Георги Минчев, Хилда като Ела Фитцджералд след "четиричасов кошмар", Милица в шеметното изпълнение от филма "Маската", а най-новият член – Юлиан Константинов – като Адриано Челентано.

Ръкавицата е хвърлена, след като Зуека и Рачков приеха предизвикателството да изпълнят "песен по избор" в следващия епизод на предаването, който ще бъде излъчен на 17 март от 20.00 часа.

Зрителите ще видят и първите разменени роли: Павел като Duffy, а Къци – в още една легенда на българската естрада – Лили Иванова. Нети ще се представи като Майкъл Джексън, Стефания Ваня Костова, ИвоЗвезди. Кошмарът на Мая Бежанска да изпълни рап парче се сбъдна – тя ще трябва да стане като две капки вода с Криско. От крал на рока Деян ще обърне настроението на 180 градуса с Продиджи.

Победителят от миналата година – Рафи, сбъдна мечтата си да влезе в ролята на Дони, и изпя две от култовите парчета на певеца - "Кукла" и "Стая с лилави стени".По средата на изявата рамо до рамо до него застана и оригиналът - музикалният продуцент на шоуто – Дони.

Подготовката за новите им роли вече тече, а екипът от гримьори, стилисти и фризьори работи над следващото предизвикателство за тях – 8 участника с повече от 40 часа подготовка за всеки.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички