Невена Цонева взриви клуб The Cotton


Невена Цонева взриви клуб The Cotton

6176

Виктор Калев изгря на сцената на клуб The Cotton снощи, като взриви от емоции и смях публиката, дошла да се забавлява в “Нощта на актьора”.

Купона откри младата поп звезда Невена Цонева, която вдигна градуса на настроението с изпълненията си на световни хитове на Кристина Агилера и Дженифър Лопес. Тя представи и “I Will Always Love You” на Уитни Хюстън в пародийна поп-фолк версия. Малко по-късно на сцената до нея се качи вокалистът на Ку-ку бенд Борис Солтарийски, с когото изпълнителката си партнира в парчетата “Жестока” и “Целуни ме”.

В края на музикалната част главният герой в "Нощта на актьора" - Виктор Калев, изскочи на сцената сред бурните аплодисменти на гостите в заведението. Повече от час феноменалният имитатор разсмиваше публиката с неподражаемите си комедийни монолози, трансформации в емблематични образи и имитации на популярни гласове.

Актьорът бе включил в програмата си колоритни музикални изпълнения, влизайки в образите на Ваня Костова от Тоника СВ, Данчо Караджов от Сигнал, Дони и Нети, Васил Найденов, Кристина Димитрова и Орлин Горанов, Тони Димитрова. Разбира се, гостите на клуба в Студентски град успяха да се срещнат на живо и с някои от най-популярните телевизионни герои на Калев в "Шоуто на Слави" – Кольо Фичката, Деса Поетеса, Галка от КариZма, Рънърса, а за финал любимецът на българската публика се преобрази отново в живата музикална легенда Лили Иванова и изпя емблематичните ѝ хитове "Ветрове" и "Детелини".

Всичко това бе гарнирано с горещите танци на балет Магаданс.

Следващата сряда (31 март) в The Cotton ще се проведе второто издание на конкурса за красота Miss Cotton Club за месец март.

В конкурса може да участва всяко момиче, което се чувства атрактивно и секси, и да запише своето участие на телефон 0888 71 04 71.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички