Незрящият талант Крис със самостоятелен концерт


Незрящият талант Крис със самостоятелен концерт

5305

Кристиян Григоров - Крис, момчето, което разплака Део във "ВИП Брадър" и разчувства милиони зрители с железния си дух и невероятен глас и като участник в Bailando, ще изнесе самостоятелен концерт.

Изявата е в арт пространството на мол "Галерия Пловдив" (на 2 етаж, зад стената за катерене) от 16 часа днес. Незрящият 16-годишен талант, доскоро прикован в инвалидна количка, ще си партнира на сцената с един от финалистите от "Мюзик Айдъл" - Димитър Атанасов (роял и вокал). Те ще изпълнят някои от най-обичаните български песни, както и авторски композиции на Крис. Присъстващите ще могат да разговарят юношатa, чийто живот е урок за сила на духа, а словата му са като на мъдрец.

Крис не само създава музика, но пише и книги. Неговата автобиографична творба - "Моят живот", се появи с вестник "24 часа" преди година. Момчето от Етрополе вече е издало пет приключенски романа, а шестият ще бъде завършен скоро. "Надявам се да бъде издаден до два-три месеца и тогава ще го представим в книжарницата на мол "Галерия Пловдив", каза арт мениджърът Кети Зидарова.

Концертът е с вход свободен.

По време на изявата ще стартира и поредната благотворителна кампания на галерията и "Сиенит Холдинг" за закупуване на пособия за арт кабинета на Дома за деца, лишени от родителски грижи "Олга Скобелева", в който малчуганите творят с глина, рисуват, получават своите първи стъпки в света на естетиката и красотата.

Хората, желаещи да дадат лев, два или повече ще могат да пуснат своят дар в урните на асистентите с ленти "Благотворителна акция".

"Галерия Пловдив" и "Сиенит Холдинг" вече събраха средства по Коледа и Нова година за закупуване и монтаж на парапети за дома.

Тези съоръжения ще улеснят придвижването на възпитаниците с двигателни проблеми, уточняват организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички