Никол (Пусикет Долс) юрка Луис Хамилтън за сватба


Никол (Пусикет Долс) юрка Луис Хамилтън за сватба

7674

Никол Шерзингър (Nicole Scherzinger) натиска приятеля си - Луис Хамилтън, да минат под венчило. На първо време обаче е годежът, твърдят близки до звездната двойка.

Вокалистката на Пусикет Долс (Pussycat Dolls) и тъмнокожият пилот във "Формула 1" са заедно от една година.

"Дали ще се омъжа? Със сигурност, а "кукличките" ще ми бъдат шаферки. Но първо все пак трябва да се сгодя. Краят на юли изглежда добро време за това", обяви смуглата красавица пред списание "Хелоу" неотдавна.

"Бракът е доказателство за любов. В моя солов проект албум има песен за това колко много харесвам брака и колко много означава той за мен", допълни певицата, кака на своя избраник. Тя е със 6 години по-възрастна от него.

Изпълнителката е игнорирала миналото на Хамилтън, белязано от многобройни връзки, категорични са нейни дружки. Тя дори се бъзикала с писанията в няколко британски таблоиди, че той сменял гаджетата си така, както механиците сменят гумите на неговия болид.

"Много бихме искали да си направим прекрасни бебета. Луис е невероятно момче, той е чаровен и грижовен, а аз никога не съм била по-щастлива досега", казва още Никол.

Тя обаче играе ва банк - зарекла се е да го напусне, ако Хамилтън й кръшне.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички