Няма илюзии, когато искаме: в Панаирна палата вместо на Античния


Няма илюзии, когато искаме: в Панаирна палата вместо на Античния

5753

Поради метеорологичните условия концертът в подкрепа на Ники ще се премести от Античния театър в Панаирна палата № 14 в Пловдив, съобщиха от "Монте Мюзик", съорганизатори на събитието.

Както "MySound.bg" писа, събитието е на 21 март. Благотворителното шоу е под наслов „Няма илюзии, когато искаме”. То е в подкрепа на 7-годишния Николай Банков. Началота му е в 18 ч., веднага след организираното шествие, което ще тръгне от площада пред Общината и ще стигне до мястото на концерта.

Детето е в будна кома след претърпян инцидент миналото лято и се нуждае от лечение, което родителите не могат да си позволят. Графа, Акага, Нора, Сантра и Кристо, П. И. Ф., Респект и Боряна БоневаБуба са част от звездите, които ще вземат участие в изявата. Те ще изпеят едни от най-големите си хитове с надеждата, че ще се помогнат на малкия Ники да се възстанови.

Средствата, необходими за излекуването на детето, са 50 000 лв. Организаторите "Интеракт клуб" – Пловдив, разчитат на приходите от продажбите на билети за концерта за набирането на по-голямата част от сумата.

Цената на билетите е 10 лв. Всеки, който посети изявата, едновременно ще може да помогне на малкия и да изкара незабравима вечер с изпълненията на българските поп звезди.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички