Нож в масата: Американски психар до Бритни Спиърс


Нож в масата: Американски психар до Бритни Спиърс

4593

Настоящият възход на Бритни Спиърс (Britney Spears)  и положителната й метаморфоза към днешна дата се дължи единствено и само на нейния баща - Джейми Спиърс.

Именно той е режисирал бляскавото й завръщане в светлината на прожекторите, настоявайки дъщеря му да спре алкохолните вакханалии, наркотиците и скачането от едни в други мъжки обятия.

Както "MySound.bg" неведнъж писа, Джейми пое отговорност за разпътната си щерка миналата година, когато Бит Бит падна до най-ниското положение в шоубизнеса: параноята я изтика на ръба на лудостта, бе вкарана принудително в психодиспансер и загуби попечителство над синовете си, припомнят американските таблоиди.

Зложелатели на фамилията, които са близки обаче до нея, твърдят, че Джейми Спиърс просто използвал Бритни като банкомат.

"Сега съм най-щастливият татко на света: имам най-известната дъщеря на Земята, както и достатъчно пари, с които да си поръчвам бира и курви на воля", неведнъж се бил хвалил той.

Самият Джейми Спиърс е бивш заклет алкохолик. Единственият бизнес в живота му - строителна компания, се провалил много отдавна. Той е разведен с майката на децата си. Но едва ли е в състояние да успее да измъкне Бритни изцяло от сянката на миналото й, смятат от нейното обкръжение. Дружки на изпълнителката се опасяват, че именно заради Джейми тя ще бъде нападната от "тъмни сенки" съвсем скоро.  

"Преживях неговия кошмарен пиянски монолог, когато живееше в бунгало до Кентууд, Луизиана, преди няколко години. Всеки път, когато решавах да си тръгна, той забиваше огромен мож в масата пред себе си", разказва препатила от срещата с него журналистка.

Той използвал за бодигардове кучета - грамаден мъжки ротвайлер и две зли немски овчарки. Зверовете били точен декор на атмосферата - ала филма "Американски психар". 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички