Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Новогодишен коктейл 2 в 1 предлага клуб Ялта


Новогодишен коктейл 2 в 1 предлага клуб Ялта

5466

"Благодаря ти отново, "Ялта", безспорно най-добрия клуб в света", с тези думи неотразимият Марк Найт (Mark Knight), разтърсил със 7-часов сет нощна София на 26 декември, сподели с хилядите си фенове в интернет емоцията от своята коледна визита у нас на следващия ден.
 
По този начин след най-успешния сезон на Solar това лято и поредицата горещи купони в заведението, броят на претендентите за най-добро парти 2010 у нас се увеличи с още един.

Но най-голямата изненада за родните фенове е запазена за новогодишната нощ. 2010 ще завърши за посетителите на "Ялта" с не с един, а с двама специални гости - Jerome Isma-Ae и Матю Дикей (Matthew Dekay) (на снимката). 

Както MySound.bg огласи, купонът няма да приключи сутринта на 1 януари, а ще продължи през целия ден.

Jerome Isma –Ae е един от най-преуспяващите и продавани диджеи през последните три години. Освен на хаус проекта Фючър Фънк (Future Funk), той отдава таланта си на артисти от своя каталог, който запълва с оригинали и ремикси - продукции, счупили класациите в Европа и САЩ. Jerome направи ремикси за Фейтлес (Faithless), Абъв енд Бийонд (Above & Beyond), Пол ван Дайк (Paul van Dyk) и Уей Аут Уест (Way Out West) през 2010.

Неговите вдъхновяващи рилийзи "Rokit" и "Phantom" влязоха във всеки утвърден лейбъл - от Armada Music до Ministry Of Sound, а "Underwater Love" бе обявен за най–добър чил аут трак на Beatport Music Awards 2009. Своя нов прогресив сингъл "Hold That Sucker Down", базиран на хит от 90-е, артистът описва като истинско огнестрелно оръжие на дансинга. Гостът определено има с какво да изненада родните фенове. Заедно с подгряващия го Хуан Алварез (Juan Alvarez) ще забърка истински експлозив в голямата зала.

Настроението в Junior Siute пък е поверено - отново!, на един от най-въздействащите диджеи и продуценти на световната електронна сцена - Матю Дикей. Неговото изрично желание е сетът му да започне точно в 00.00 часа.
В новогодишния коктейл е и новият му трак - "Wongel", съвместен продукт с легендата Lee Burridge. Парчето вече е на № 1  във всички възможни класации за електронна музика. Поредното признание за Матю е включването му в последната компилация на Cocoon - "Party Animals", миксирана от Nick Curly (Ник Кърли) и Марко Карола (Marco Carola), както и в компилациите "Green And Blue" и "Circus On CR2".

Холандецът ще завърти в обновената зала с обявения от Ернан Катанео (Hernan Cattaneo) за ново лице 2010 резидент на "Ялта" - Любо Урсини (Liubo Ursiny).

Билети за новогодишното парти все още могат да бъдат закупени на цена от 40 лв. в мрежите на Eventim и Ticketstream.

А за тези, които искат да си осигурят запазено място, кувертът ще е 100 лв., включващ консумация с 50 % от сумата, съобщават от управата на клуба.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички