Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Ню диско от DJ Гаро на модното дефиле в Сердика център


Ню диско от DJ Гаро на модното дефиле в Сердика център

4518

Новите модни тенденции на марките, чиито магазини се помещават в "Сердика център", ще бъдат представени екстравагантно днес и утре.

Презентацията ще се състои между 15.00 и 18.00 часа.

Резидентът на "Кълчър бийт" и "Брасери" - DJ Гаро (DJ Garo), е подготвил няколко завладяващи сета специално за модните събития. Изявеният столичен диджей е заложил на горещите ню диско, фънк и хаус, обясниха организаторите.

Водени от ярките акценти в тоновете и залагайки на зеленото, домакините акцентират на еко-тренда в модата - от декорите, през зелените барове, еко-коктейлите и био-храната.

Центърът ще отвори врати не само за почитателите на модата и актуалната музика, но и изкушените от здравословния лайфстайл. На кетуолк сред цветна градина, между вишневи дръвчета и зеленина, модели ще покажат основните тенденции пролет-лято 2011 с марките Kenvelo, LTB Jeans, Cropp Town, House, Revisited, Pierlucci.

Барманите пък ще демонстрират уменията си в смесването на био-коктейли. Два зелени фреш бара ще бъдат разположени във вишневата градина на комплекса. Био- и еко-здравословни храни и напитки ще радват вкуса и настроението на всички посетители. Всеки от присъстващите ще получи безплатна напитка Bionad, осигурена от "Зелена Земя", и чаша от био-кафето Gioia на zravoslovno.com.

Организаторите са се погрижили посетителите да си изкарат максимално забавно, докато събират идеи как да освежат гардероба си. Всички гости на следобедните модни партита ще получат до 15 % намаление за сетовете, показани на ревютата. При покупка на един чифт дънки от LTB Jeans, подаряват още един.

А покана за двама двама за ексклузивното ВИП-ревю на "Сердика" на 14 април ще спечелят тези, които пазаруват директно по време на следобедните пърформънси.

От търговския център предоставят шанса на някои от посетителите да бъдат консултирани от професионален моден експерт за индивидуалния си стил на обличане, за модните цветове и малките трикове в комбинирането на дрехи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички