Обвинителят на Джако се самоуби


Обвинителят на Джако се самоуби

6097

Бащата на детето, което обвиняваше Майкъл Джексън (Michael Jackson) в педофилия, се самоуби, съобщиха световните агенции. 

65-годишният Еван Чандлър се е прострелял в главата в дома си в Ню Джърси пет месеца след смъртта на Краля на попа. Бившият зъболекар от Бевърли Хилс е бил открит мъртъв още на 5 ноември, но новината за смъртта му става известна чак сега.

Той съдеше Майкъл Джексън по обвинения, че през 1993 г. е блудствал със сина му Джордан, тогава 13-годишен. Те останаха недоказани, а малко след смъртта на Джако пострадалият - днес 29-годишният мъж - обяви, че твърденията му не са били верни.

Джордан Чандлър обвини баща си, че го е накарал да лъже и да изкара Майкъл Джексън педофил. Звездата плати на семейството 22 милиони долара, за да оттеглят обвиненията. Те обаче станаха началото на падението на Майкъл Джексън, от което той така и никога не се оправи.

С част от получените от певеца пари разведеният Еван Чандлър си направи многобройни пластични операции, подобно на Майкъл.

Той се опита неуспешно да съди повторно певеца за още 60 милиона долара.

Синът му Джордън пък живее под сменено име в Ню Йорк. Малко след приключване на делото срещу Джако Джордан подава оплакване в полицията, че баща му го е нападнал и пребил с гира за вдигане на тежести. Полицията издава съдебна забрана на бащата да вижда сина си. 

„Трагедията на тази сага остави отпечатък върху всеки от засегнатите”, каза по този повод бившият шериф на Санта Барбара Джим Томас, натоварен с разследване на самоубийството на Еван Чандлър

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички