Официално: Ролинг Стоунс отново в студиото


Официално: Ролинг Стоунс отново в студиото

4235

След месеци на спекулации във връзка с възможен нов диск и ново турне по повод 50-годишнината им, членовете на Ролинг Стоунс (The Rolling Stones) започнаха работа в звукозаписно студио в Париж миналата седмица, предадe Contactmusic. световните агенции.

Мик Джагър (Mick Jagger) дори написа съобщение в Twitter, че групата мисли усилено в студиото. Рок легендите бяха в Ню Йорк през април за снимките на документален филм на HBO, който ще бъде показан през есента. Освен това членовете на групата се събраха през юли в Лондон, за да подкрепят изложба за 50-годишната им кариера.

Тогава Кийт Ричардс (Keith Richards) заяви, че групата ще се събере отново, за да обсъди нови записи, които да бъдат включени в нов албум, първия след "A Bigger Bang" от 2005. Говори се, че членовете на бандата подготвят и турне. През юли Мик Джагър заяви, че групата ще свири на живо през есента.

"Определено ще ни видите заедно скоро. Забавно е да свирим отново заедно и изникнаха един куп спомени. Не мога да повярвам, че минаха 50 години. Със сигурност искаме да направим няколко концерта", увери cър Джагър тогава.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички