Охос Де Брухо славно приближават към България


Охос Де Брухо славно приближават към България

5707

Турнето  на испанската нуево фламенко група Охос Де Брухо (Ojos De Brujo)  обикаля света, приближавайки се към България сред аплодисменти.

Както "MySound.bg" анонсира, знойните музиканти ще направят концерт в столичната зала 1 в НДК на 11 ноември.

От Париж, Осло и Брюксел - към Нова Зеландия, Хонгконг и Бразилия, носителите на "Грами" ("Grammy") омагьосват публиката със своите  възпламеняващи ритми. Групата, която катапултира фламенкото в 21 век, жъне огромни успехи на всеки от досегашните си концерти, по време на които представя новия си албум „Aocana”.

Очаква се неговата популярност да надхвърли успеха на вече наградения „Techarí”. Градът, от който тръгнаха новите лица на ритъма – Барселона, винаги е бил сред най-важните центрове за музиката в Европа. А самите изпълнители в последното десетилетие са сред хедлайнърите на новото фламенко.  Именно затова интересът към тях навсякъде е огромен, а концертите - изцяло разпродадени.

Децата на уличната румба, както много често са наричани Охос Де Брухо, превръщат своето шоу в празник на свободата, чувствеността и богатството на завладяващия ритъм. Те създадоха нов музикален стил, на който публиката мощно реагира. Всеки, който е слушал каталунската румба на Джипси Кингс (Gypsy Kings) ще разпознае в музиката на Охос Де Брухо ново поколение фламенко – традиционни фламенко китари с парещи латино перкусии и много кубински ритъм.

Саундът на многолюдната формация скача от хип-хоп и джаз, през фънк и раге, та да румба и всякакви видове литино и източноазиатски ритми. Брас дуели, вдъхновяваща испанска китара, екстремни ударни и истинско магнетично присъствие на вокалистката Марина Абад обогатват звученето и подлудяват аудиторията.

Можете да намерите албума „Aocana” на българския музикален пазар в търговската мрежа на "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".
 
Билети за събитието на цени от 30 до 70 лева се продават на касата на НДК, в системата на www.eventim.bg, мрежите на "Германос", магазини "Пикадили", "М-Свят", "Мултирама" и "Фотосинтезис".

Изявата се организира от "БГ Саунд Стейдж" и с любезното съдействие на посолството на Кралство Испания.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички