Около 40 хиляди на Мадона в София. Засега


Около 40 хиляди на Мадона в София. Засега

5939

Билетите от 200 лв. за шоуто на Мадона (Madonna) свършиха още вчера, когато в продажба бяха пуснати пропуските за българската изява на поп кралицата у нас 2009.

"За да бъдем точни - 4 хиляди бройки изчезнаха буквално за има-няма 40 минути. Това са билетите от по 200 лева, които са за зоната "Golden Circle" - съвсем на фронта, както и местата за 135, 150 и 165 лв.", съобщиха за "MySound.bg" организаторите от "София Мюзик Ентръпрайсис" късно снощи.

Колко точно са изкупените билети, ще стане ясно в рамките на днешния ден, когато 400 каси в страната, продавали пропуски за шоуто, трябва да се отчетат. Тогава ще бъдят преброени и закупените ВИП-места.

"Ясна е обаче общата бройка и тя - грубо казано, е около 40 хиляди", допълниха от "СМЕ".

"Не разбираме само защо е тази истерия: билети има още. Дори и единични места - от по 100 лв. и 110 лв., които са на терен, са останали, само че в ограничено количество", подчертаха организаторите.

Както "MySound.bg" вече писа, концертът на Мадона е на "Васил Левски" в столицата на 29 август.  

Достъпът до Националния стадион в деня на изявата ще е през 26 входа, стриктно охранявани.

"Всички да спазват входовете, отбелязани на всеки билет - те ще отведат публиката до съответния сектор и място", призоваха за кой ли път от "София Мюзик Ентъпрайсис".

Те посъветваха феновете да купуват билети САМО и ЕДИНСТВЕНО от официалните каси на "Тикетпро", тъй като всякакви други продажби носят риск от фалшификации.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички