Опасно близо: Лили Иванова и Васил Найденов в Dancing Stars


Опасно близо: Лили Иванова и Васил Найденов в Dancing Stars

5475

В пети епизод на поредицата „Опасно близо – Лили Иванова” зрителите ще се насладят на уникални кадри от репетициите на Лили с още една мегазвезда – Васко Найденов, с когото подготвя изпълнение на страстно танго за откриването на "Dancing Stars".

Документалните кадри са в ефир от 16 часа по "bTV" днес.

Кое е по-важно, когато една пееща звезда танцува: дали правилното изпълнение на стъпките или перфектното изпяване на фразите? Доволни ли са двамата партньори по танго от себе си и от организацията на репетиционния процес? Защо и двамата са съгласни, че след аплодисментите на публиката, най-важният миг за един артист е този на уединение след падане на завесата? И имат ли днешните изпълнители сценично присъствие според личната оценка на Васил Найденов?

Всичко това ще стане ясно от разказите в епизода.

Успоредно със суматохата около старта на "Dancing Stars", зрителите ще научат още какво е накарало Лили да стегне внезапно багажа си и да напусне сцената на „Амбасадор” преди повече от четири десетилетия; кой е станал повод за пролени от музиканта Здравко Радоев сълзи; защо примата на българската естрада прекъсва свой концерт заради възрастна жена и за кого от големите български звезди изпълнителката е била като майка през последните години от живота му.

Това, а и още много автентична „Лили-атмосфера” - в "Опасно близо" на Милена Будинова днес, 30 май.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички