Орлин и Илияна Раева отново на върха в Dancing Stars


Орлин и Илияна Раева отново на върха в Dancing Stars

4607

Орлин и Илияна Раева поведоха във временното класиране на "Dancing Stars". Двамата заложиха на джайв и успяха да вдигнат публиката в залата на крака, като накараха журито да им постави най-високите оценки – по 3 десетки.

Второто място си разделиха Нети и Виолета Марковска. Въпреки страхотните си хореографии двете грации не успяха да убедят членовете на журито, че танците им заслужават по три десетки и с общо 28 точки заеха втора позиция. Причина за по-слабото представяне на Вили Марковска и Атанас Месечков беше, че актрисата контузи по устата партньора си по време на репетициите преди шоуто. Наско трябваше да бъде зашит с общо пет шева непосредствено преди излизането си на дансинга.

След перфектно изпълнено танго журналистката Елена Йончева застана твърдо на трета позиция. Въпреки специалната схема на заучаване на танца и перфектното свирене на струнния квартет Хайпнотик, Галена Великова забеляза, че в тангото на двамата липсва емоционалност, което доведе до получаването на три деветки от журито.

След като получи втори шанс от зрителите и журито миналата седмица, Аня Пенчева не успя да се пребори за челна позиция, въпреки че Нешка Робева сподели, че за първи път вижда истинската жена в танца на актрисата. Тя и Рангел Спиров обаче заеха четвъртата позиция в класирането.

Веднага след актрисата в подреждането на двойките своето място зае Божидар Искренов- Гибона, който за първи път имаше шанс да коментира сам своето изпълнение. Типично в свой стил Гиби сподели, че е абсолютно феноменален в танца си.

Алисия не успя да впечатли журито с изпълнението си, а най-разочарована от него остана Нешка Робева. Владо Божилов защити поп-фолк певицата като сподели, че едва ли има танцьор, който не допуска грешки в джайва. Алисия и Наско Гендов заеха предпоследното място в таблицата.

Въпреки че за пореден път Мамалев подкупи журито с луканка, танцът му отново предизвика повече шеги, отколкото сериозно отношение. След изпълнението на двойката Божилов заяви, че ще предложи на световната федерация по танци да въведе нов стил – “Мамалев”. Така актьорът зае последната позиция в класирането и ако не получи достатъчно зрителска подкрепа, ще трябва да се бори за място в шоуто по време на елиминациите в четвъртък.

В края на вчерашния лайв на сцената на "Dancing Stars" се качиха суперзвездите от Стерео ЕмСис (Stereo MC’s), които оставиха гостите в залата без дъх с изпълнението на последния си хит - "Black Gold".

В четвъртък четирите двойки с най-малка зрителска подкрепа ще се изправят една срещу друга в поредните елиминации. Само след две седмици пък водещите Радост и Тодор Колев също ще демонстрират танцовите се умения.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички