От FM+ посрещат Мадона в България


От FM+ посрещат Мадона в България

5328

Мадона (Madonna) ще бъде посрещната на българска земя от най-верните си фенове в ефира на Радио FM+. Това съобщи днес програмният директор Надежда Радева при представянето на специалната програма на медиата, посветена на поп иконата.

Радио FM+, обявено от самите слушатели за официалното радио на Мадона, обещава да изненада феновете с много музика и награди, сред които и последните два билета за концерта на звездата в София.

Водещите на сутрешното шоу "Kofein!"Тони и Сашо, ще обявят как могат да бъдат спечелени ценните пропуски на 24 август, понеделник.

В петък пък, само ден преди грандиозния концерт в столицата, награденото като най-добро музикално предаване в България – „Тунел на времето” с водещ Георги Кушвалиев, ще направи мини концерт с най-големите хитове на звездата. Слушателите сами ще ги изберат като гласуват за любимите си песни и ги класират на сайта – www.fmplus.net.

Събота и неделя (29 и 30 август) пак ще носят заряда на музиката на Мадона - и двата дни ще са посветени на цялото творчество на певицата, а слушателите ще могат да я чуят и в специално интервю.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички