Пародия на Бритни направи фурор в мрежата. Виж!


Пародия на Бритни направи фурор в мрежата. Виж!

4022

Пародия на изпълнението на Бритни Спиърс на церемонията по раздаване на видеонаградите на "Ем Ти Ви" обиколи интернет в последните дни и предизвика фурор.

Клипът на бруклинския комедиен сценарист, режисьор и актьор Грег Скарничи се казва "Gimme More (Pills)" - "Дай ми повече (хапчета)", подобно на песента "Gimme More", която Бритни изпълни на откриването на шоуто на "Ем Ти Ви".

Преоблечен като Бритни, Скарничи изпълнява песен с текст и визия, които са пародия на неадекватното държане на певицата по време на изпълнението й - гълта хапчета, бърка текста, многократно пада върху сцената и настоява за още един коктейл маргарита, докато бекинг танцьорите се опитват да го удържат на крака.

Герег Скарничи често гостува с пародиите си в програмите на най-големите световни комедийни и музикални канали. И други негови забавни клипове са ставали хитове в мрежата. Пародирал е Еминем, Бионсе, Принс, Фърги и други известни изпълнители.

Виж пародията му на Бритни Спиърс на адрес http://www.tmz.com/tmz_main_video?titleid=1184428019.

(Ще ти се наложи да изгледаш 15-секунден рекламен клип преди това. Ако след него не се зарежда клипът-пародия на Бритни, потърси го и го избери от менюто на същата страница вдясно.)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички