Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Парти Бягство от затвора в Бар на края на Вселената


Парти Бягство от затвора в Бар на края на Вселената

6306

Парти, наречено "Бягство от затвора" (Prison Break Dance Party), ще се състои в Бар на края на Вселената в столичния Студентски град довечера.

Купонът започва от 22 часа, вход - свободен.

Още с влизането гостите ще разберат, че то има собствени "закони", чието спазване се следи от строги, но сексапилни блюстителки на реда. В тяхната роля ще се превъплътят танцьорките от шоу балет Мистик. Други момичета, дегизирани като изкусителни затворнички, ще провокират присъстващите да се освободят от задръжките си и да участват в различни забавни игри. На всички победители ще бъдат връчени награди - секси белезници и полицейски шапки.

Първата игра е "Ограби банката!". В нея момичетата от Мистик ще изберат участници, които ще бъдат разделени на два отбора - полицаи и крадци. Идеята е никой да не знае кой е полицай и кой бандит, освен организаторите. След това в заведението ще се определят две места – банка и скривалище на крадците. В банката ще се съхраняват балони, пълни с вода, които полицаите ще охраняват. Целта на крадците е да ги откраднат без да ги спукат. Ако ги спукат или бъдат заловени от полицаите, отиват в трета определена зона – затвора. Всички откраднати водни балони трябва да се скрият в скривалището където и те, и крадците са защитени и неприкосновени от полицаите. Ако пазител на закона спука балон по време на акцията, също отива в затвора. Победител ще бъде този отбор, който открадне или успее да опази балоните, а всички попаднали в затвора изгарят от играта.

Втората игра се нарича "Убиец" и се играе с карти. Участниците в нея си теглят по една карта и този, на когото се падне валето, е убиец, попът става полицай, който изтегли асото - ще е в ролята на клюкарката, а четирите дами – в тази на мирните граждани. После акцията започва: убиецът "убива" хората като тайно им намига. Когато по този начин "убие" мирен гражданин или клюкарката, те пият специален лют шот и казват: "убит"! През това време полицаят дебне да хване убиеца, като има право да иска документите на всички, за да го залови. Ако успее – печели награда и шотове с коктейл "Сериен убиец". Ако се провали, пие наказателни люти шотове. Същото важи и за убиеца – ако той победи, получава награда, а ако загуби - пие наказателни шотове.

Третата игра от специалната вечер на "Бягство от затвора" е руска рулетка. В нея ще се пият още шотове, а участниците ще отпадат според определени правила. В четвъртата - последна, игра ще се включи и диджеят, който също ще раздава страхотни награди. Градусът на купона ще се покачва и от промоциите на определени напитки в комплект с безалкохолни и различни мезета.

За всички, облечени тематично за "затворническата" нощ, са предвидени допълнителни изненади.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички