P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"


P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"

1288

"Приказката продължава" с концерт-промоцията на група P.I.F в столичния клуб Mixtape 5 от 21.30 ч. на 25 април, четвъртък.

Момчетата ще представят чисто нова и силно емоционална версия на легендарната си песен "Приказка". Любов, светлина и бушуващи емоции на радост и тъга струят от новия запис, в който участва плеяда от популярни изпълнители, пътищата на които по един или друг начин са се пресекли с този на Димо. Графа, Мария Илиева, Михаела Филева, Свилен Ноев (Остава), Прея, Поли Генова, Стефан Вълдобрев, Стенли, Никеца, Марияна Добрева - Велева (Силует), Владо Михайлов, Ерсин (Jeremy), Али (Ali) и Тодор Ковачев (Innerglow) застават пред микрофоните и камерата, с което засвидетелстват уважението и любовта си към Димо и дават нов живот на емблематичната песен.

"Решихме да съберем приятели, които са свързани с Димо, работили са с него, и да запишем съвсем ново аудио и видео към песента "Приказка" заедно с тях. По ирония на съдбата през 1998 година с Димо записахме парчето в студиото на Милчо Кацаров и сега 26 години по-късно, записът на новия вариант отново се случи на същото място, което вече се казва Renewsound Productions – разказва Иван Велков, китарист и съосновател на P.I.F. Със снимките на видеото се заема "Премиер Студио", а режисьор е един от близките приятели на Димо - Николай Мутафчиев

Премиерата на новия клип ще е непосредствено преди концерта на 25  април, след което бандата ще ни отведе на едно чувствено музикално пътешествие с най-любимите парчета от репертоара на P.I.F.

Билети за концерта на цена от 20 лева могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg. Цената на място ще бъде 25 лева.

Вратите на клуба ще отворят в 20.00 ч.

Фейсбук събитието е тук: https://tinyurl.com/33k9y85z

Билети тук: https://tinyurl.com/2fvjuc2n

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички