Pink Martini ще раздадат автографи на българските си фенове


Pink Martini ще раздадат автографи на българските си фенове

3917

Буквално часове делят българските почитатели от концерта на американската група Pink Martini, която гостува за първи път в у нас по покана на EventEase.

Както MySound.bg нееднократно информира, събитието е в зала 1 на НДК на 16 октомври.

Томас Лодърдейл ще излезе на сцената с миниоркестър и заедно с очарователната фронтдама Сторм Лардж ще представят новия албум на формацията - "Get Happy".

За радост на всички български почитатели групата обеща среща с публиката след концерта тази сряда, по време на която Томас Лодърдейл обяви, че очаква предложения за българска песен, тъй като до момента Pink Martini не са включили такава в репертоара си от композиции на повече от 20 езика.

В “Get Happy” има изпълнения на фарси, турски и румънски, така че не е изключено в следващия си проект Pink Martini да пропеят и на български.

Друг голям подарък за феновете на групата в новия им албум е невероятната интерпретация на  “Smile”. Малко преди да си отиде миналата година, американската комедийна звезда Филис Дилър, която е познавала и работила лично с Чарли Чаплин, приема поканата на Томас Лодърдейл да запише "Smile" в една от най-въздействащите интерпретации на незабравимата композиция от "Модерни времена".

Специално за концерта си в София групата ще донесе дискове с новия  албум и всеки, желаещ да се сдобие с “Get Happy”, ще получи автограф от Томас Лодърдейл и компания и ще има възможност за среща с посланиците на щастието.

Тази сряда Pink Martini поне за една вечер ще променят хората, дошли да ги чуят на живо и да преживеят музиката в “Get Happy”, убедени са организаторите.  

Вратите на зала 1 на НДК ще бъдат отворени в 19.00, а събитието е с начален час 20.00.

Билетите за концерта все още могат да се намерят на цени от 60 до 80 лв. в Билетния център на НДК, както и:

Онлайн и в мрежата на Eventim.bg /Germanos, Пикадили, Техномаркет, ОМВ и др./
Онлайн и в мрежата на Тicketportal.bg /НДК, Офис 1, Booktrading и др. /
Онлайн и в мрежата на Tixgate.bg /касите на EasyPay /

Още новини и подробности - на:
 
https://www.facebook.com/events/172681569586036/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички