No More Many More с ново видео и сингъл в "Тънка червена линия"
Официално подгряващо парти за концерта на Austere в София
Notte Medievale и KsAN със съвместен концерт. Древното зове в столичния клуб Live & Loud
Vrani Volosa специални гости на Ihsah, Radiogeist откриват за Mono Inc. в Пловдив
Керана и Космонавтите представят официално новия си албум "Октант"
Reverend Beat-Man със специален концерт за Деня на София
Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си "100 причини"
Orphaned Land отново в България след 11 години, удрят заедно със Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues
Турнето "Световното кино в музиката" на Хилда Казасян и Плевенската филхармония продължава. Виж къде и кога
Без Monument Оf Misanthropy на концерта на Belphegor и Malevolent Creation този четвъртък
Британците The Singing Loins откриват есенния сезон на "Аларма Пънк Джаз"
Дни до юбилейния концерт на Андреа Бочели. Виж с кои изключителни гости излиза на стадион "Васил Левски"

Пловдивският панаир ще e домакин на следващото парти на Ренесанс


Пловдивският панаир ще e домакин на следващото парти на Ренесанс

5369

Отзвукът от партито на "Ренесанс" - "Love Nation" oще не е отшумял, а главните действащи лица - Балтазар и ДжакРок, вече осъществяват следващата си идея.

"Metamorphosis" е името на новата им концепция, която цели да представи разнообразието на електронната денс музика. Първото събитие от поредицата ще се проведе на 15 ноември, събота, в палата 2 на Международен панаир гр. Пловдив.

7 световни диджеи пристигат като специални гости за вечерта – Саймън и Шейкър, англичаните Бен Лонг и Джейми Бисмайър - Спейс Диджейс, Томас Шумахер (Германия), Кардо (Италия) и Тамер Фоуда (Египет).

“Постоянно ни задаваха въпроса защо не направим голямо парти и извън столицата. Международният панаир в Пловдив предлага изключително добра база, освен това в региона има много ценители на модерната електронна музика, и така решихме първото ни мащабно събитие извън София да е именно там”, споделят Балтазар и ДжакРок.

Както винаги "Ренесанс" ще се погрижат за добре подредена ВИП-зона, изключително качествено 85 киловатово озвучаване, впечатляващо осветление и завладяваща визия на множество мултимедийни екрани. Организаторите са помислили дори и за афтърпарти, което след 7 сутринта ще приюти всички, които още имат сила за танци.

Билети за "Metamorphosis" на цена от 20 лева се продават в цялата страна в магазините на "Германос" и "М-Свят", както и в разпространителската мрежа на "Eventim".

Саймън и Шейкър са добре познати у нас. Освен със сериозната си дискография, испанците са известни и с уникалния си стил, кръстоска между прогресив и модерно минимъл звучене. За десетгодишната си кариера те са издавали за лейбъли като "Global Underground" и "Ministry Of Sound", а тяхната продукция редовно се пуска от Джон Дигуиид, Дийп Диш, Пит Тонг, Стив Лоулър и диджей N 1 в света - Армин ван Бюрен, който наскоро им се довери да ремиксират неговата класика “The Sound Of Goodbye”.

Спейс Диджейс са едни от легендите на техно сцената. Няма фестивал или голямо електронно събитие, на което те да не са участвали поне веднъж. Всеки от сетовете им е пълен с енергия и е виртуозно изпълнение на 4 грамофона, което се помни дълго след това от феновете. Записват за лейбъли от ранга на "Soma" и "Nova Mute".

Томас Шумахер е от най-старите играчи на немската техно сцена, наред със Свен Вет и DJ Хел. Той е и един от малкото артисти, които са повече музиканти, отколкото диджеи. Години наред всяко негово парче предизвиква сензация в клубните среди. За многостранните му качества говори и фактът, че дори театърът в Бон му възлага да композира музика към произведенията на Шекспир.

За почитателите на по-твърдия минимъл звук идва италианският диджей Кардо, определян от критиката като най-прогресиралия млад талант за изминалата година.

За този кратък период неговите характерни парчета успяват да заемат място в плейлистите на Крис Либинг, Валентино Канзани, Денди и Уго, Джоузеф Каприати, Фабио Джанели, Марантонио, Уто Карем, АудиоДжак, Умек и Шломи Абе, той успява да се утвърди като едно от водещите имена в каталога на италианската агенция и лейбъл "Italo Business".

От подножието на египетските пирамиди пристига кралят на трайбъла - Тамер Фуда. Последните години той се наложи като един от най-ярките представители в своя стил, а безкомпромисното му звучене постоянно му печели нови фенове по целия свят.

Още - на www.renesanz.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички