По света и у нас – музикален осведомителен бюлетин № 4


По света и у нас – музикален осведомителен бюлетин № 4

3841

Ежемесечната среща на софийските любители на глобалната музикална култура се задава отново, този път не както обикновено всеки последен петък от месеца", а по изключение в събота, 26 април.

Очаквайтеследващия горещ и многоцветен коктейл от жива музика, образи и звуци от цялата планета в столичния клуб "Нов Берлин".

Започваме да се събираме по-отрано - още от 19.00 ч., в атмосферата на чил-аут музика от цял свят, постепенно набираме скорост, докато в 21.30 ч. новите етно-джем легенди (без преувеличение!) Джарава ще забият в непредсказуемия си стил, хвърлящ във врящия музикален казан балкански, арабски, индийски, ямайски и какви ли още не елементи, обясниха организаторите.

Следва класическата топселекция на диджеите от "Глобъл Вижън" Dancing Angel, Olaija, Invoke и Kenan,  съпроводена от фотографско пътуване из Португалия през погледа на Михаил Димов.

Вход 4 лв.

Както MySound.bg нееднократно информира, партитата от серията "По света и у нас – музикален осведомителен бюлетин" са създадени от Global Vision Circle с цел да се превърнат в колоритен епицентър на глобалната култура в София и съдържат следните елементи: уърлд музика на живо + танцувална Global Beat селекция от най-опитните диджеи в жанра + визуално пътешествие "по света и у нас", представящо фотографии на различни пътешественици.

Клуб "Нов Берлин" се намира на улица "Султан тепе" № 18.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички