Подвижна дискотека за цели две седмици в Пловдив


Подвижна дискотека за цели две седмици в Пловдив

8444

Националното турне, организирано от "Liqueur Manageмent", стартира утре.

Както "MySound.bg" съобщи, изявата ще бъде в Пловдив - на площада пред хотел „Тримонциум”. За феновете ще пеят Мария Илиева, Любо, Дичо, Дийп Зоун Проджект и Йоана, Спенс и 032.  Всички те са подготвили за събитието нови песни или ремикси на свои хитове.

Организаторите обещават невиждани пироефекти и спираща дъха заря – подарък от фирма „Огнена хризантема”. Те са помислили и за хората с физически увреждания, които обикновено са лишени от достъп до подобни преживявания.

Съоръжението, което ще посреща посетителите, е снабдено с рампа и тоалетни, пригодени за тях. Процент от приходите от входната такса ще бъде дарен на асоциация „Да съхраним жената”.

Билетът в Пловдив е на цена 8 лв. Цели две седмици артистите ще пеят за хората там. След това турнето ще продължи към останалите десетки градове в България.

Зад проекта стои Валери Ненчев, собственик на клубове и музикалната агенция "Liqueur". Идеята му за подвижна дискотека е уникална не само за границите на България, но и в световен мащаб.

Огромна процесия от 5 ТИР-а, джипове и леки коли с дължина 152 м ще придвижва сцена, техника и звук до буквално най-отдалечените краища на страната.

Така за пръв път хората от най-малките населени места ще имат шанса да се срещнат и да чуят на живо хитовете на любимите си поп изпълнители.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички