Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Поли Генова на ръба на оцеляването заради Евровизия


Поли Генова на ръба на оцеляването заради Евровизия

4271

Поли Генова, която e българският представител на "Евровизия" 2011 в Дюселдорф, бе на гости на своя колега – Марк О'Селски.

Певицата бе поканена да покаже клипа към парчето "На инат" и да го изпее на живо в студиото на едноименното предаване по "Нова телевизия".

Тя обаче беше видимо тъжна и съвсем искрено разказа на Марк, че в момента има много големи проблеми с финансирането на цялото си участие в конкурса. Поли сподели, че се налага сама да търси средства. "Много е тежко. Сблъсках се с проблемите около финансирането на целия проект и това коства всички лични средства на целия ми екип и моите близки. Семейството ми е на прага на оцеляването заради това, че трябва да пътувам по турнета в чужбина, да промоутирам песента и лично да поръчвам дрехи за всички, които ще са с мен в Дюселдорф. Аз не знам как предишните български участници на този конкурс са успели да оцелеят, но явно България няма пари да изпрати достойно един свой кандидат на "Евровизия". Такива неща би трябвало да се поемат от държавата. Но аз вече не знам дали изобщо имаме държава? Не съм очаквала такова нещо", изрази възмущението си Поли

За самата нея е изненада как пишейки текста на парчето, е предрекла случаващото й се в момента. За да я успокои, Марк веднага в свой стил й гарантира, че името "На инат" само по себе си е гаранция за успех. Изпълнителката сподели, че именно водещият и предаването са вдъхновението за написването на песента, с която тя ще ни представи на финала през май.

"След победата започнах да преоценявам всичко около себе си и да подреждам приоритетите си", разказа Генова. "Страдат приятелите ми, страда семейството ми, колегите ми, че не съм на разположение винаги", допълни тя, като сподели, че няма да се предава, а напротив – на инат ще продължи докрая в това, което е започнала.

Поли държала клипа да носи социално послание – някои от кадрите в него показват най-големите бедствия, сполетявали света в последните години.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички