Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден

Поля от хиляди вдигнати ръце за P.I.F.


Поля от хиляди вдигнати ръце за P.I.F.

4651

"Поля от шарени, топли цветове,
поля от хиляди вдигнати ръце..
."

Така започва "Молещи очи", пилотният сингъл от дългоочаквания четвърти албум на P.I.F. – "P.I.F.4".

Такава ще бъде и атмосферата на официалното му представяне в голямата зала на столичния клуб Mixtape 5 от 21.00 ч. на 23 ноември, събота. Както MySound.bg вече огласи, това е денят, в който Димо Стоянов и Ко. ще зарадват почитателите с концерт, на който ще изпълнят голяма част от новия си материал.

Рокаджиите са приготвили за феновете, които възнамеряват да уважат събитието, един много специален подарък. Първите 100, дошли на представянето на албума, ще си тръгнат освен с широка усмивка, и с най-доброто от любимата си група – прясно изпечен диск на P.I.F. - "Тhe Best". На отделен щанд в клуба новият албум и тениски с тематичен дизайн също ще очакват бъдещите си собственици.

"P.I.F.4" е многоцветен и топъл диск, пълен с емоции; проект, който идва точно навреме, за да добави още щрихи в градската среда. Този албум ще празнува безвремието на хубавата българска музика, убедени са запознати с новите пиеси на Димо, Наката, Явор и Юри.

Те ще излязат пред публика да изсвирят своите актуални парчета, които гарантирано ще върнат феновете към зората на алтернативнoтo звучене у нас. Тогава именно влиянието на групи като P.I.F. изпълваше хората с оптимизъм за по-доброто културно бъдеще в страната ни.

Вход за концерта в Mixtape 5: 10 лв.

18+

"P.I.F.4" съдържа 18 парчета - някои от тях ("Messiah", "Обещавам" (виж клипа ТУК), "Оставам тук", "Не спя", "Молещи очи") са вече добре познати. Благодарение на цялостната работа на групата, изживяла и изпипала всеки детайл по тях, албумът звучи като една цяла, хармонична музикална единица, като всяко парче е естествен преход към следващото. До слушателя се промъква и едно малко по-тежко звучене, което обаче в никакъв случай не е в повече. Лириките са класически за стила на P.I.F. – дълбоки, поетични и приказни.

Междувременно, тези, които искат да се сдобият с колекционерското издание на албума, могат да го поръчат до 23 ноември. За подробности - www.pifbg.com

Дискът се реализира с подкрепата на екипа на Mixtape 5, Creatie Visual Solutions, БГ Радио, Mazdа, Jack Daniels и Godin.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички