Порочно в разгара на Страстната седмица


Порочно в разгара на Страстната седмица

5084

Една от най-сексапилните дами у нас ще бъде изненадата на уникално фетиш шоу, което ще се състои в столичния рок-бар Rock It на 17 април, четвъртък.

"Мис Силикон" 2012 Десислава Младенова, която се изявява и като асистентка на Любен Дилов-син в предаването "Пуснете водата" по TV7, няма да спести от чара на сексапила си. Тя ще е основна фигура във фетиш сценки с момичетата от Sonya Pole Studio, подготвили доста ангажиращи вниманието сцени, които ще разтуптят сърцата под музикалната режисура на две от най-великите групи на всички времена - Depeche Mode и U2. В разгара на Страстната седмица ще се развихри порочно парти със страхотна музика, уникално шоу с еротични елементи и неочакван край.

Освен най-доброто от дискографиите на Depeche Mode и U2, сетовете на добре познатите Краси Москов (Z-Rock) и DJ Toni (RockAtive, Sugar DJs) ще включват и много ремикси, кавъри, дело на други големи банди, както и музика на The Cure, New Order, Joy Division, The Smiths, Duran Duran, R.E.M., INXS и много други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички