Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Посрещат оркестъра на Глен Милър с гайда


Посрещат оркестъра на Глен Милър с гайда

4770

Оркестърът на Глен Милър ще бъде посрещнат  на аерогара София с изпълнение на гайда в 16 часа утре, съобщиха от "Арт БГ", организатор на празничните им концерти във Варна на 15 декември и в София на следващия ден.

Специално за оркестрантите от ручилото на родопския инструмент ще прозвучат известни джаз композиции в нашенски вариант.

След като кацнат, музикантите ще отпътуват с луксозен автобус „Кобра“, любезно предоставен от „Юнион Ивкони“, директно към Варна, където ще репетират в ДКС преди концерта в морската столица. Диригентът и бендлидер Уил Салдън (на снимката вляво) ще остане в София за уточняване на последни технически подробности около шоуто в зала 1 на НДК.

Специален гост на изявата в София ще бъде посланикът на САЩ у нас Джеймс Уорлик, който официално ще открие концертната вечер.

Както е известно, оркестърът на Глен Милър ще представи за българската публика първокласна ретроспекция на най-добрите композиции, представителни за характерния Глен Милър стил от 1940 до 70-е и 80-е на миналия век. В духа на наближаващите празници няма да бъдат забравени и коледните музикални изненади.

След като публиката аплодира последните тонове от изпълнението на Глен Милър и неговия бенд в НДК, музикантите ще продължат да се забавляват в BESO BAR & Dinner, където са поканени всички почитатели на суинга и джаза - да се присъединят към купона. Освен че ще раздават автографи и ще се снимат с фенове, именитите гости ще се подкрепят с неустоимите специалитети, внимателно подбрани и поднесени от екипа на заведението според всички изисквания на бендлидера Уил Салдън.

От BESO издадоха, че от музикантите са пожелали няколко вида меса, както и зеленчукови блюда за вегетарианците в състава.

От миналата година те таят приятни спомени за българската ракия, така че са поръчали няколко разновидности от огнената напитка, както и марково уиски.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички