Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи

Предаването Бъди какъвто си с празнично издание


Предаването Бъди какъвто си с празнично издание

1349

"Бъди какъвто си" приключва 2011 с положителната равносметка - близо 100 нови български поп и рок песни са звучали в ефира на програма "Хоризонт" на БНР.

Екипът на предаването кани всички свои почитатели, приятели- слушатели на празничен концерт в Първо студио на БНР от 19.00 ч. утре, 19 декември.

Гости на проявата, която ще се излъчи пряко по програма "Хоризонт", са групите Мастило, Мери Бойс Бенд, Атлас, Карамел, Сънрайз, Калин Вельов, Искрен Пецов и Латинопартизани, Стоян Петров - също участник в "Мюзик Айдъл" 3, Нели Петкова и Петя Буюклиева.

Сред акцентите е и победителят в "Мюзик Айдъл" 3 – Тома (вдясно на колажа).

Заедно с групата си и с любезното включване на хип-хоп любимеца Били Хлапето, той ще изпълни на живо своя актуален хит "Сам на света" (виж видеото ТУК). "Сам на света" е безспорно най-излъчваната нова рок песен в музикалния ефир на България през изминалите 12 месеца.

Специалната изненада в шоуто довечера ще бъде изявата на китариста на Щурците - Петър "Пеци" Гюзелев. Но легендата на българския рок няма да се появи в компанията на колегите си от Щурците, а като част от формация Спринт. В момента той работи с тези музиканти по своя самостоятелен албум. Именно в Първо студио на БНР ще се състои премиерата на една от новите му песни - "Стара и олющена китара".

Гюзелев страдаше от тежки здравословни проблеми дълго време, премина лечение в чужбина и впоследствие се възстановяваше продължително, сега обаче отново е на линия, готов да пръдължи кариерата си солово. "Имам композирани в суров вариант над 160 песни, смятам да ги разпределя в шест тематични албума", коментира за MySound.bg китарният ас.

Организаторите на концерта залагат на акустичното звучене - повечето изпълнители ще се изявяват с unplugged версии на своите хитове. Бонус са коледните песни, които някои от участниците са подготвили за програмата.

Вход с покани. Местата се заемат до 18.50 ч.

За почитателите, които няма да успеят да присъстват на изявата, сме предвидили интернет излъчване с уеб камера, анонсира за MySound.bg водещата Жени Монева.

В рамките на "Бъди какъвто си" звучи и единствената класация за българска музика в БНР - "Ескалатор", за която почитателите на родния поп и рок определят с гласовете си в интернет позицията на всяко изпълнение в Топ 20

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички