Предложиха брак на Анелия в Мюзик Айдъл


Предложиха брак на Анелия в Мюзик Айдъл

7662

Дарко Илиевски предложи брак на Анелия в поредния епизод на "Мюзик Айдъл" снощи.

Поп-фолк певицата откри предаването. Подобно на колежката си - Глория, се оказа, че и тя има обожател сред македонските таланти в риалитито. Вместо букет с цветя обаче Анелия получи предложение за брак от Дарко, който коленичи пред нея с пръстен в ръка. Талантът заяви, че в живота му има три любими жени – Анджелина Джоли, Адриана Лима и Анелия. След една от рекламните паузи изпълнителката отказа на македонеца с аргумента, че дъщеря й не го одобрява.

Междувременно станаха ясни десетте сигурни финалиста в надпреварата. Това са Соня Мембреньо, Ели Раданова, Симона Статева, Дарко Илиевски, Александър Тарабунов, Виктория Димитрова, Преслава Мръвкова, Русина Катърджиева, Боян Стойков и Димитър Атанасов.

Магдалена, Александра и Васил напуснаха. Това предизвика изключително драматични реакции сред останалите участници, защото според всички Алекс и Маги бяха сред най-добрите участнички в шоуто тази година. Въпреки впечатляващите им изпълнения обаче зрителите на "bTV" решиха, че тримата нямат място сред финалистите.

Тази вечер предстои журито да даде втори шанс на двама от отпадналите. Преди това всеки един от единайсетте ще изпълни по една песен, за да впечатли журито. За разлика от предходните издания тази година решението за връщането на участниците ще бъде взето само от членовете на селекционната комисия.

Лепа Брена ще подкрепя участниците. Освен нея зрителите ще видят и изпълнението на Николай Георгиев –  водещ на предаването “Ясновидци”.

Група Те и Преслава Пейчева, които ще свирят на големите концерти, са готови със своя албум – “Като нея”. Музикантите разказахя подробно за новите песни и за участието си в риалитито в предаването на "bTV" “Тази сутрин”.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички