"Прекрасна вечер" 2022: Най-новият български дует Галя Георгиева и Атанас Лазаров с премиера на авторски албум


"Прекрасна вечер" 2022: Най-новият български дует Галя Георгиева и Атанас Лазаров с премиера на авторски албум

3670

Най-новият български дует Галя Георгиева и Атанас Лазаров ще представи авторския си албум "Прекрасна вечер" с концерт-спектакъл в зала 11 на НДК от 19.00 на 13 декември, вторник.

Дискът с 10 песни излиза по повод 50-годишния юбилей на Наско Лазаров, PR на 2020 година. Специални гости на тандема ще бъдат Петя Буюклиева, Спринт, Кристина Димитрова, Анн Джи, Калки и Мартина, дует Шик, група Жестим, Искрен Пецов, Георги Низамов, Шкумбата, Генчо Генчев, оркестър София. Атанас Стоянов ще е водещ на събитието.

"За нас е изключително удоволствие да работим заедно и да бъдем новия дует на България. Благодаря на Пейо Пеев, който стои зад нас и прави песните и аранжиментите ни. "Прекрасна вечер“ е новият ни проект, който подготвяме за декември месец... За мен е удоволствие да бъда на сцената. Не съм изпълнител, но това е в сърцето и душата ми. Изключително предизвикателство е", сподели Атанас Лазаров в ефира на сутрешния блок "Добро утро, България“ на радио "Фокус". "Съвместната ни продукция е по идея на Наско", призна на свой ред Галя Георгиева и добави: "След "Прекрасна вечер“ направихме и още една песен – "Огън и лед". Тя е по текст на Пейо Пеев".

Атанас Лазаров отправи апел хората да бъдат по-добри и човечни, да помагат в нужда. "В това и смисълът на живота. Ние с Галя се опитваме да заразяваме хората да бъдат все по-добри", добави той. Галя Георгиева се присъедини към призива българите да бъдат по-позитивни, да се усмихват повече, да обръщат по-голямо внимание на хубавите новини. "Българската музика е нещо, което ще ни съхрани като българи", убедена я тя.  

18.00 ч. – 19.00 ч. - Welcome Drink и изложба "Прекрасна вечер" на деца и младежи от център "Чудеса". 
19.00 ч. – Начало на концерта с кауза "Прекрасна вечер"

Това е поредна проява от страна на артистите в подкрепа на информационната кампания на жени с репродуктивни проблеми под надслов "Да сверим биологичния си часовник навреме" и благотворителната кампания "Роди дете в България" . 
Част от средствата ще бъдат предоставени на двойка с репродуктивни проблеми, за да осъществи своята мечта да станат родители.

Събитието се провежда с подкрепата на Министерството на културата.

Партньори: Столична община, фондация "Мечта за дете", "Жени с кауза", агенция "Сребърен ключ", агенция за публични комуникации "ПроФайл" и сдружението "Независими автори, музиканти и продуценти" (СНАМП)

Медийни партньори: БНТ,БНР, БГ радио, Хайлайф, България днес, Дир.бг 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички