Припадала ли е Мадона в София?


Припадала ли е Мадона в София?

5595

"Нямаме финансова, а само имиджова печалба от концерта на Мадона (Madonna) в София", признава Иван Несторов-Амебата, съпрезидент на "София Мюзик Ентърпрайсис" - промоутърската компания, която доведе поп кралицата за шоуто й в столицата наскоро.

Скандалните кадри от припадането на Мадж по време на спектакъла й у нас излъчва в новото си издание предаването на "БГТВ" - „Часът на блондинките”, чийто гост е Несторов.

В студиото пред водещата Патриция Кирилова той коментира раздухания в световните медии припадък на световната мегазвезда. „Може да е било част от постановката, може да е замайване за секунди, никой от екипа й не каза да е имало проблеми с Мадона. Напротив – тя бе в добро настроение преди и след концерта”, твърди Несторов.

„Концерти като този не може да имат финансова печалба, но те носят невероятен имидж. Имали сме много по-големи печалби от малките концерти, които сме организирали през годините”, допълва Амебата. Голямата му мечта е в София да направят концерт AC/DC и Ролинг Стоунс (The Rolling Stones),  както и най-сетне да се изгради зала за концерти у нас, която да побира над 15 хиляди души публика.

„Надявам се до 2 години тази зала да е готова, за да може и през зимата да организираме концерти на световни звезди”, обяснява той.

"Часът на блондинките” се излъчва от 21 ч. във вторник, с повторения от 2 ч. в сряда, от 16 ч. в събота и от 11 ч. в понеделник.

Шоуто върви и онлайн в обновения сайт на "БГТВ" - www.bgtv-tv.com, който пусна нова уникална система за директно излъчване на програмата, въведена за първи път в България от компютърните специалисти на сателитния канал.

Форматът е разширен, с опция за отваряне на цял екран без нарушаване на кристалното качество на излъчване.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички