"Притури се планината" ще разтърси сцената на "Гласът на България" довечера. Треньори и участници от десетия сезон на шоуто ще засадят Музикална гора


"Притури се планината" ще разтърси сцената на "Гласът на България" довечера. Треньори и участници от десетия сезон на шоуто ще засадят Музикална гора

1157

Кастингите на тъмно в "Гласът на България" вървят към своя край, но уникалните гласове, които стъпват на сцената на обичаното музикално шоу, не свършват.

В новия епизод в неделя, точно в 20.00 ч по bTV, ще блеснат още и още силни участници, някои от които спечелили вече награди в сериозни родни музикални конкурси като "Бургас и морето" и "Хит минус едно". Голямата сцена ще "атакува" един от най-добрите звукорежисьори у нас, изпълнител с история, който е и един от бившите вокалисти на Гравити Ко. "Приключението сега започва!", ще възкликне той преди да се окаже в светлините на прожекторите. Всеки от треньорите ще сподели какво за него е голямата сцена и адреналинът, който носи тя.

"Гласът на България" е като трамплин за първи скок!", ще извика развълнувано Мария Илиева, а Dara ще сподели как сама се нарекла Пендара, докато подреждала отличията си от музикални конкурси, когато била дете. Тя ще изненада Мария Илиева с неочаквана история за връзката помежду им, а в нейната основа ще се окаже любовта на двете певици към българския фолклор. Поводът за разказа ще бъде вълшебното изпълнение на млада певица, която ще разтърси треньорите, цялата зала и всички пред екраните с емблематичната родопска песен "Притури се планината".

Българо-италианка, българка родена в САЩ, и флейтист от Северна Македония ще изненадат с впечатляващите си възможности, а изпълнението на един от тях Мария Илиева ще определи като най-сериозния и силен дебют в България. Виден Фейсбук и тик-ток инфлуенсър, известен със забавните си видеа в мрежата, ще направи личната си крачка "напред и нагоре", стъпвайки в "Гласът на България". Пра-пра внучката на легендарната народна певица Гюрга Пенджурова пък ще демонстрира таланта си, избирайки доста трудна песен, с която да се изяви.

Тази неделя в музикалното риалити ще бъде обявено засаждането на Музикална гора край село Железница през ноември. Четиримата треньори, участниците от сезон 10 и екипът на "Гласът на България" ще се включат в инициативата на Европейската комисия за засаждане на 3 милиарда дървета в Европейския съюз до 2030 година – с грижа за нашите деца и нашата планета.

"Какво е това гласище!" ще възкликнат треньорите в края на епизода и останали без нито един Супер блок бутон в ръце, те ще се впуснат в истинска битка помежду си в желанието си да "грабнат" в отбора си този глас!

Приказни изпълнения, чудесна музика и невероятни чешити обещават отлично настроение за всички пред екраните довечера по bTV довечера, а всякакви новини за предаването може да намерите на glasat.btv.bg
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички