Професия блондинка: Три певици се скараха за нов румънски хит


Професия блондинка: Три певици се скараха за нов румънски хит

6423

"Se Thelo" се нарича най-коментираното и скандално парче в Румъния за последните месеци.

Съвсем нормално, след целия шум, песента вече се превърна в най-големия хит в момента в северната ни съседка и оглави почти всички радио и ТВ класации.

Любопитното в случая е, че преди няколко седмици в Интернет се появиха цели 3 еднакви версии на трака, но изпети от различни певици – Кристине (Kristine), Инна (Inna) и Roller Sis.

Зад изпълнителките стоят двама от най-горещите продуценти в момента – Edward Maya (който това лято изгря с дебютния си сингъл "Stereo Love") и Adrian Sana (от Акцент (Akcent), които така и не успяват да разрешат спора помежду си - кой точно е композирал песента.

Edward Maya е музикален продуцент на последния албум на Акцент, от който са успешните изпълнения "Stay With Me" и "That’s My Name". Те работиха изключително добре заедно.

В крайна сметка официалната версия на сингъла за територията на България е изпълнението на зашеметяващата Кристин. Това е дебютен хит за младата певица, която наскоро завърши Консерваторията и успоредно с това и право в униерситета "Spiro Haret”.

Румънката се занимава с музика от малка, пяла е в много групи, участвала е на фестивали и конкурси, а "Se Thelo" е дебютният сингъл, с който тя попадна в истинския музикален бизнес.

С Edward Maya се познават от няколко години, тъй като са колеги в Консерваторията, и именно тогава идва идеята им да работят заедно.

Видеото към песента можете да видите тук: http://www.youtube.com/watch?v=MlBTl6eFGh0

"Se Thelo" е парче, изпипано изцяло в характерния румънски клубен саунд със секси вокалите на блондинката, като най-любопитно е силното гръцко влияние и текст.

Накратко – песента комбинира хитовото гръцко настроение и онзи румънски звук, който се превърна в истинска сензация за последните месеци.

Всичко за Kristine на: http://kristine.ro/

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички